Talenty z VŠVU aj móda s tancom lákajú na víkend v elledanse

O tom, že študenti Vysokej školy výtvarných umení nechcú so svojou tvorbou zostať zavretí za stenami školy, svedčí už štvrtý rok podujatie TOBY.

12.06.2014 15:44
Víkend v elledanse.n Foto:
Pozvánka na módnu performance: MAROSBARAN: THE GREAT RED DRAGON.
debata

Pod záhadnou skratkou sa ukrýva akcia To by som aj ja spravil… a lepšie!, ktorého organizátorom je študent grafiky a odevného dizajnu Maroš Baran. Ten napriek mladému veku zaznamenal niekoľko úspechov v zahraničí, absolvoval pracovnú stáž v ateliéri AF Vandervorst v belgických Antverpách a čoskoro začne študovať dizajn v ateliéri českej dizajnérky Liběny Rochovej.

Už v sobotu 14. júna sa spoločne s ďalšími študentmi VŠVU predstavia na pôde divadla elledanse. Na programe bude okrem výstav prác jednotlivých študentov aj tanečné divadelné predstavenie domovskej scény, ktoré potom vyvrcholí zábavou s dídžejom.

Doterajší návštevníci TOBY boli zvyknutí aj na prezentáciu módnej tvorby mladých talentov z VŠVU, tentoraz ju nahradí módna „performance“ The Great Red Dragon – na programe bude v nedeľu 15. júna.

Pôjde o reprízu predstavenia, v ktorom svoju kolekciu uvedie už spomenutý Baran. Namiesto klasickej prehliadky diváci môžu očakávať spojenie odevného dizajnu s video-artom a sound dizajnom.

Viac info nájdete tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Baran #TOBY