Keď sa v divadle minú všetci muži, prichádza Táňa Radeva

Čierna komédia o tom, že s mužmi je ťažko a bez nich ešte ťažšie oživí repertoár komorného bratislavskej divadla GUnaGU.

30.11.2016 16:00
Táňa Radeva Foto: ,
Táňa Radeva stvárni v novej čiernej komédii rovno štyri mužské úlohy.
debata

Novinka z pera Viliama Klimáčka má pod názvom Muži sa minuli (Dáša, Rút & Sisa) v GUnaGU premiéru v piatok 9. decembra. Ako ďalej informovala produkčná manažérka GUnaGU Linda Skrúcaná, v novej hre v réžii Sone Ferancovej muži Viktor Horján, Martin Hronský a Martin Meľo hrajú tri ženy a všetkých štyroch mužov v príbehu stvárňuje jedna herečka, Táňa Radeva. Po premiére je novinka v sídle divadla GUnaGU na Františkánskom námestí 7 v Bratislave najbližšie na programe 10., 11., 12. a 17. decembra, vždy o 19.30 h.

Muži sa minuli (Dáša, Rút & Sisa) je čiernou komédiou o manželstve. Sleduje tri veľmi turbulentné vzťahy – ex modelku a jej bohatého podnikateľa, bývalú pankáčku a jej pobožného manžela a nakoniec submisívnu ženu, týranú vlastným partnerom. Soňa Ferancová, ktorá v GUnaGU hosťuje po rokoch, text Viliama Klimáčka naštudovala ako modernú komédiu o rozbitých vzťahoch dnešných ľudí. Ferancová sa do povedomia nielen bratislavského publika zapísala napríklad inscenáciami v Divadle Aréna Boh masakra od Yasminy Rezy, Lochheadovej Perfect days a známeho Absolventa Terryho Johnsona.

Na príprave nového titulu v GUnaGU sa popri nej podieľali i Slavo Solovic (hudba) a Simona Vachálková (kostýmy).

debata chyba
Viac na túto tému: #Viliam Klimáček #Soňa Ferancová #Divadlo GUnaGU #Táňa Radeva #Muži sa minuli