Divoká voda hostí opäť tancovačku plnú hviezd

Od svojich návštevníkov si nepýta žiadne vstupné, napriek tomu sa tento rok bude konať už 16. raz. Festival pre milovníkov elektronickej hudby BeeFree 2014 sa v areáli Divoká voda v Čunove začína už v piatok.

25.07.2014 07:00
Bee Free Foto:
Areál Divoká voda pre návštevníkov podujatia otvoria v piatok o 17. hodine.
debata

K najväčším hviezdam v jeho line-upe patria Američania PHNTM a Bryan Cox.

Viac než stosedemdesiat účinkujúcich čaká na tancachtivých od piatku až do nedele kúsok za bratislavskou mestskou časťou Čunovo. Podujatie, ktoré je od začiatku postavené na tom, že prináša zábavu svojim návštevníkom zadarmo, ponúka hudobnú produkciu hneď na piatich stageoch súčasne. V programe dominujú domáci dídžeji a producenti – medzi nimi aj špička v podobe mien ako Toky, Loktibrada, Benco, Boss či Gallagha and Gabanna. Ďalej sa predstaví aj slovenská dídžejka Nifra, dídžej Tomáš Haverlik či slovensko-fínske zoskupenie Driftmoon.

Zo zahraničných hostí zrejme najviac láka prítomnosť uznávaného newyorského housového mága Bryana Coxa či jeho krajana, ktorý pôsobí v hudobnom priemysle pod prezývkou PHNTM. Znalci stredoeurópskej techno scény iste poznajú aj maďarského dídžeja Jankeca, fanúšikovia progressive houseu či tranceu zase určite nevynechajú vystúpenie českého dídžeja Michaela C.

Areál Divoká voda pre návštevníkov podujatia otvoria v piatok o 17. hodine a festival svoje brány uzavrie v nedeľu o 8. hodine. Z centra Bratislavy bude priamo na miesto konania festivalu premávať autobus mestskej hromadnej dopravy. Pre tých, ktorí sa rozhodnú využiť vlastnú dopravu, je na mieste pripravené parkovisko, platí sa zaň desať eur. Stanové mestečko, rovnako ako vstup, je zdarma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Čunovo #tanečná hudba #Beefree #Bryan Cox