Žákovic Open si plní sen - príde Ivan Mládek

Pätnásty ročník festivalu Žákovic Open, ktorý sa uskutoční 24. a 25. júla v Trenčianskych Bohuslaviciach, bude mať v programe silnú oporu českých hudobníkov. Na festivale vystúpi Ivan Mládek, ale aj herec a spevák Jiří Macháček so svojou skupinou Mig 21.

03.06.2015 07:02
Ivan Mládek Foto: ,
Hudobník Ivan Mládek počas koncertu na festivale Trnkobraní vo Vizoviciach.
debata

„Veľmi sa teším, že u nás opäť vystúpi Jirko Macháček so svojou skvelou kapelou Mig 21, ktorá je v životnej forme. Čo je však pre náš festival absolútna pecka, o ktorú sme sa snažili už zopár rokov, je Ivan Mládek a jeho Banjo Band. Koncerty tohto interpreta sú vždy veľmi príjemným osviežením letných festivalov. Inteligentný humor, skvelé pesničky a k tomu obrovský nadhľad. To je Ivan Mládek,“ doplnil Dohňanský.

Počas dvoch dní festivalu sa predstavia overené mená ako Polemic, Hex, Le Payaco, Slobodná Európa, Peter Lipa či skupina O.B.D. Priestor dostanú však aj mladší hudobníci, ktorí podľa Yxa patria k tomu najlepšiemu, čo doma méme – Walter Schnitzelsson, Billy Barman, Hviezda, Bad Karma Boy.

„Tešíme sa, že sa nám podarilo dostať tento rok na festival kapely, ktoré patria v rámci pätnástich ročníkov medzi najobľúbenejšie, pretože mali vždy tie najlepšie koncerty a sú zárukou skvelej zábavy a relaxu," prezradil jeden z usporiadateľov, basgitarista skupiny Hex Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Jiří Macháček #Žákovic Open #Mig 21 #Ivan Mládek #Trenčianske Bohuslavice