S debutom Pustvopol príde na Pohodu aj Katarína Máliková

Na 21. ročníku multižánrového festivalu Pohoda vystúpi aj slovenská speváčka Katarína Máliková. Organizátori podujatia o tom informovali prostredníctvom oficiálnej webstránky a tiež sociálnej siete Facebook.

09.03.2017 07:00
Katarína Máliková Foto:
Katarína Máliková kombinuje na debutovom albume Pustvopol ľudové piesne s elektronikou, džezom či world music.
debata

Interpretka vydala vlani debutový album Pustvopol so 14 skladbami, v ktorých je možné počuť husle, klavír, akordeón, flautu aj elektroniku. Speváčka sa v súčasnosti uchádza o štyri Radio_Head Awards, a to v kategóriách Album roka, Debut roka, Album roka / Cena kritikov a World Music / Folk.

Katarína Máliková - Pustvopol

Pohoda sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne. Účasť na festivale už skôr potvrdili Solange, Alt-J, Ylvis, Birdy, Jake Bugg, Boys Noize, Rodrigo y Gabriela, Future Islands, Squarepusher, Austra, Benjamin Clementine, Mark Lanegan Band, Beardyman’s Dream Team, Slaves, Sleaford Mods, Dillon, Machinedrum, The Thurston Moore Group, Mykki Blanco, Beak, Black Box Revelation, Acid Arab, Shobaleader One, Idles, Salut c'est cool, Tommy Cash, Alice Phoebe Lou, Ho99o9, Elektro Guzzi, FlexFab, TaxiWars, C Duncan, Pixvae, Maya Belsitzman & Matan Ephrat, Baloji, The Hydrant, Resisters, Egopusher, LASS, The Wilderness a Chiki liki tu-a.

Priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť (1981), v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay. Jeden z festivalových dní bude patriť aj spomienke na Pohodu z roku 1997, keď sa na jednom pódiu predstavia interpreti, ktorí vtedy vystúpili na festivale. Patria medzi nich Auktyon, Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #Radio_Head Awards #Pohoda 2017 #Katarína Máliková #Pustvopol