Roman Luknár: Smejme sa, raz bude horšie

Ja už druhý mesiac chodím každý deň plávať. Žiadna depka. Cítim sa skvele, povedal z Madridu v online rozhovore s čitateľmi Pravda.sk slovenský herec Roman Luknár. "Smiať sa treba, lebo raz bude horšie," dodal zároveň.

29.01.2008 07:00 , aktualizované: 10:06
Roman Luknár Foto:
Slovenský herec Roman Luknár a klapka k filmu Tango s komármi.
debata

Žije v Madride, striedavo lieta do Bratislavy, kde má Divadlo v podpalubí a do Prahy, kde nakrúca Hřebejkove filmy. Herec Roman Luknár, jedna z hlavných postáv aktuálne premietaného filmu Medvídek.

Bratislavskú VŠMU ukončil roku 1987, no už osem rokov predtým, keď mal 14, debutoval v televíznom filme Poviem mu to sám. Odvtedy má na konte vyše 20 filmov na Slovensku, v Čechách i v Španielsku či nomináciu na Českého leva 1996 za postavu Jakuba vo filme Záhrada. Na plátne ho však v poslednom čase vidieť najviac vo filmoch Jana Hřebejka – Kráska v nesnázích, Medvídek, ktorý práve prišiel do slovenských kín a momentálne nakrúca ďalšiu komédiu Nestyda.

Už 15 rokov žije Roman Luknár v Španielsku, kam sa oženil a v Madride s manželkou Lolou vychováva synov Lajka a Janka. S Bratislavou ho spájajú nielen rodinné a kamarátske putá, ale aj podnikateľské aktivity – s priateľom Adym Hajdum založili v zrekonštruovanej lodi na pravom brehu Dunaja Divadlo v podpalubí. Autor otázky, ktorá Romana Luknára v online rozhovore zaujme najviac, získa dve vstupenky na jedno z predstavení tohto divadla.

Ak vás čokoľvek v súvislosti s Romanom Luknárom zaujíma, pýtajte sa. V utorok od 9.00 si doma v Madride sadne za počítač a bude odpovedať.

" .{target:}":[http://koktail.pravda.sk/odpovede.asp?…]

Odpovede Romana Luknára

debata chyba