Peter Marcin rozohráva novú šou

Herec Peter Marcin rád zabáva, ale aj experimentuje. Jeho najnovším televíznym výtvorom je Normálna rodinka. Zábavná šou s prvkami sitcomu, ktorá sa raz za týždeň objaví na Markíze od 25. marca. Formát relácie je postavený na príbehu priemernej slovenskej rodiny, ktorej najväčšou vášňou je televízia. A to taká veľká, že všetci traja riešia s prepínačom v ruke každodenné problémy.

11.03.2008 06:13
Normálna rodinka Foto:
Normálnu rodinku tvoria (dole zľava doprava) Juraj Hrčka, Eva Pavlíková, Peter Marcin a (hore) Zuzana Šebová a Stano Král.
debata

Obdivujú televíznych hrdinov a popritom sa hádajú, udobrujú, milujú, ohovárajú. To všetko vytvára odrazový mostík na rôzne vtipné skeče na aktuálne televízne programy či filmy.

„Nebude to klasický sitcom či seriál. Ide o skeč šou, kde budeme parodovať viacero programov. Zoberieme si ich za vzor a na ich základe rozohráme svoj vlastný príbeh,“ hovorí Marcin, ktorý je autorom námetu aj hlavou celej Normálnej rodinky. Jeho televíznou manželkou bude tentoraz herečka Eva Pavlíková. „Mám ju veľmi rád, je to výborná komička. Dávnejšie som rozmýšľal, že ju do niečoho obsadím a teraz sa naskytla príležitosť,“ vyjadril svoj obdiv jednej zo svojich obľúbených herečiek. Ďalším členom tejto televíznej rodiny je syn Juraj Hrčka a stabilnými účastníkmi dokrútok budú aj herci Zuzana Šebová a Stano Král.

„Je to kombinovaný formát, ktorý som si vymyslel. So scenármi mi ešte pomáha zopár ľudí. Je medzi nimi napríklad Karol Horváth, ktorý hral poštára v Susedoch,“ dodáva ďalej Marcin, jeden z hlavných predstaviteľov úspešnej šou Uragán, ale aj seriálových Susedov. ,,Je ťažké túto novú šou k niečomu prirovnať. Snažil som sa o niečo netradičné, pôvodné. Uvidíme, ako sa to ľuďom bude páčiť. Dúfam, že sa zabavia. Ak budú protestovať, bude z toho buď len šou, alebo len sitcom. Vybavené," podotkol s úsmevom. Aj v Normálnej rodinke uvidia diváci Marcina v rôznych postavičkách.

"V prvej časti rozohráme na základe formátu relácie Paľba príbeh, v ktorom vyšetrujeme jednu babku. Tá je nešťastná z toho, že musí platiť koncesionárske poplatky za každú jednu elektrickú zásuvku. Vyrátala si, že jej to vychádza na 200-tisíc mesačne, ale diváci sa  môžu tešiť aj na Ordináciu v ružovom s lekárom, ktorý má všetko ružové, na kriminálny program  Strieľačka, telenovelu či na muzikál Elán je Elán, " prezrádza aspoň niečo z televízneho štúdia jeden z najpopulárnejších zabávačov na Slovensku.

Normálna rodinka

začiatok vysielania: 25. marca o 20. h, potom každý utorok
hrajú: Peter Marcin, Eva Pavlíková, Juraj Hrčka, Zuzana Šebová, Stano Král
scenár, námet: Peter Marcin
réžia: Pepe Majeský
trvanie: 13 častí

debata chyba