Vondráčková je opäť v nemocnici - tentoraz v Bajzových rukách

Speváčka a herečka Lucie Vondráčková si opäť zahrá v nemocnici. Po úlohe v populárnom českom seriáli Nemocnica na okraji mesta dostala miesto aj v slovenskom seriáli TV JOJ.

27.11.2008 02:00
Lucie Vondráčková Foto:
Lucie Vondráčková si zahrala už v seriáli Nemocnica na okraji mesta. Teraz sa do nemocničného prostredia vrátila aj vďaka jojkárskemu Paneláku.
debata

V Paneláku sa objaví ako zdravotná sestra doktora Bajzu, ktorého hrá v seriáli Marián Miezga. Prvé nakrúcanie už má za sebou a všetko do seba pekne zapadá. Hrá českú sestričku z brnianskej nemocnice, kam doktor Miezga pravidelne dochádza. Točilo sa však v jednej z bratislavských nemocníc.

„Doktorov i sestričky si veľmi vážim. Nakrúcala som už Nemocnicu na okraji mesta, ale v samotnej nemocnici som tam nepracovala ani netočila. Teraz si to vynahradím,,“ poznamenala Vondráčková. Ponuku slovenskej televízie najskôr pre trasu Praha-Bratislava zvažovala. Nakoniec však súhlasne kývla.

Lucie Vondráčková a Marián Miezga nakrúcajú... Foto: Petr Orság
Lucie Vondráčková a Marián Miezga Lucie Vondráčková a Marián Miezga nakrúcajú Panelák.

„Produkcia mi vyšla v ústrety a do Bratislavy budem cestovať Pendolinom. Žiadne hviezdne maniere nemám, ja nie som ten typ,“ dodala speváčka, ktorá síce nikdy v sitcome nehrala, no objavila sa už v niekoľkých českých filmoch a patrí k obľúbeným herečkám Juraja Jakubiska.

Herec Marián Miezga ako doktor Michal Bajza a...
Režisér Paneláku vysvetľuje Lucii Vondráčkovej,...
+5Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková musí...
debata chyba