Tvorcovia Star Wars poodhaľujú rúško tajomstva. Po traileri zverejnili mená postáv

Tvorcovia očakávanej snímky Star Wars: The Force Awakens prezradili prostredníctvom výmenných kartičiek mená postáv, ktoré sa objavili v traileri filmu zverejnenom začiatkom decembra.

15.12.2014 08:00
Star Wars VII, Hviezdne vojny Foto:
Postava, ktorú hrá vo film John Boyega, sa podľa popisu na kartičke volá Finn.
debata (1)

Postava, ktorú hrá John Boyega, sa podľa popisu na kartičke volá Finn. Jeho kolegyňa Daisy Ridley zasa stvárňuje Rey, kým Oscar Isaac sa v siedmej časti Hviezdnych vojen predstaví ako Poe Dameron. Výmenné kartičky tiež uvádzajú, že bojovník v čiernom plášti s kapucňou a so svetelným mečom nesie meno Kylo Ren. Gúľajúci sa robot získal označenie BB-8.

Aj napriek netradičnému odhaleniu mien niektorých postáv, tvorcovia naďalej držia v tajnosti, koho v očakávanej snímke stvárnia Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Adam Driver, Domhnall Gleeson či Max von Sydow. Príbeh snímky Star Wars: The Force Awakens by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI – Návrat Jediov (1983). V novinke sa okrem spomínaných predstavia aj Harrison Ford, Carrie Fisher a Mark Hamill. O réžiu sa postaral J. J. Abrams. Slovenská premiéra siedmej epizódy Hviezdnych vojen je predbežne naplánovaná na 17. decembra 2015.

Výmenné kartičky spoločnosti Topps ponúkali zobrazenia športovcov, komiksových postáv ale i iných tém a stali sa vášňou pre rôznych zberateľov. Okrem obrázka obsahujú aj popis a krátky text. Prvé výmenné kartičky venované Hviezdnym vojnám vznikli v roku 1977, keď mala premiéru prvá časť filmovej sci-fi ságy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Star Wars #mená postáv #veľkolepé sci-fi