Kevin Smith pripravuje pokračovanie komédie Flákači

Americký scenárista, režisér, herec a producent Kevin Smith pripravuje pokračovanie komédie Flákači (1995). Uviedol to v rozhlasovej šou Rock102 Mornings.

17.03.2015 11:00
Kevin Smith a Jason Mewes v komédii Flákači. Foto:
Kevin Smith a Jason Mewes v komédii Flákači.
debata

„Máme hotovú už polovicu scenára. Budeme na ňom spoločnými silami pracovať až do začiatku roka 2016. V máji toho istého roka by sme už chceli nakrúcať,“ vyjadril sa Smith, ktorý sa podľa vlastných slov zamýšľal, či chce robiť to, čo by bolo prospešné pre jeho kariéru, alebo sa chce radšej zabávať.

„Nikto sa nedožaduje pokračovania Flákačov, no rád by som ho nakrútil. Od prvého filmu prešlo už 20 rokov. Mám skvelý nápad a niekoľko ľudí ochotných do toho investovať a tí mi povedali, aby som šiel do toho,“ vysvetlil režisér, ktorý v súčasnosti pracuje aj na snímkach Yoga Hosers, Clerks III a Moose Jaws či seriáli Hit Somebody.

V centre príbehu komédie Flákači sú kamaráti TS Quint a Brodie, s ktorými sa rozišli priateľky. Smútok z rozchodu zaháňajú bezcieľnym potulovaním sa po supermarkete. V hlavných úlohách sa v roku 1995 predstavili Jeremy London a Jason Lee. Okrem nich si vo filme zahrali napríklad aj Shannen Doherty, Claire Forlani, Ben Affleck, Stan Lee či Renée Humphrey.

debata chyba
Viac na túto tému: #pokračovanie #komédia #Kevin Smith #Flákači