Charlotte Gainsbourg rokuje o úlohe v druhom Dni nezávislosti

Anglicko-francúzska herečka Charlotte Gainsbourg rokuje o úlohe v pokračovaní filmu Deň nezávislosti (1996). Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Režisér snímky Roland Emmerich už začiatkom marca oznámil, že do akčného sci-fi obsadil Liama Hemswortha, Jessieho Ushera a Jeffa Goldbluma.

24.03.2015 16:00
Charlotte Gainsbourg Foto: ,
Charlotte Gainsbourg by sa mala objaviť v pokračovaní filmu Deň nezávislosti.
debata (1)

Jeff Goldblum sa v snímke predstaví v role počítačového experta Davida Levinsona, ktorého stvárnil aj vo filme z roku 1996. Jeho kolega Will Smith, ktorý si zahral kapitána Stevena Hillera, sa však v pokračovaní zrejme neobjaví. Súčasťou príbehu však bude Hillerov syn, ktorého stvárni Jessie Usher, známy napríklad ako Cam Calloway zo seriálu Survivor's Remorse (2014). Hemsworth by sa mal ukázať ako jeden z hlavných hrdinov, meno jeho postavy však zatiaľ nie je známe.

Snímku, ktorá by sa mala dostať do amerických kín 24. júna 2016, pripravuje spoločnosť 20th Century Fox. Produkciu majú na starosti Dean Devlin, Harald Kloser a spomínaný Emmerich. Scenár napísali James A. Woods a Nicolas Wright.

Charlotte Gainsbourg môžu diváci a diváčky poznať z romantickej komédie Náuka o snoch (2006), životopisnej drámy Partička B. D. (2007), hororu Antikrist (2009), psychologickej drámy Melancholia (2011), dvojdielnej erotickej drámy Nymfomanka (2013) alebo drámy Tri srdcia (2014).

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Charlotte Gainsbourg #Deň nezávislosti 2