Nových častí seriálu Akty X bude šesť

Americká televízia Fox dala zelenú novým častiam obľúbeného mysteriózneho seriálu Akty X (1993 - 2002). Pripravovaná séria bude pozostávať zo šiestich častí, v ktorých si úlohy agentov FBI Foxa Muldera a Dany Scullyovej zopakujú David Duchovny a Gillian Anderson.

25.03.2015 16:13
akty x Foto:
Na televízne obrazovky sa vrátia aj agenti Mulder a Scullyová.
debata

Tvorcom a výkonným producentom projektu je Chris Carter, ktorý stál aj za pôvodným seriálom. „Vnímam to ako 13-ročnú reklamnú prestávku,“ vyjadril sa Carter, podľa ktorého je práve teraz ideálny čas na uvedenie nových epizód.

O čo presne v nových častiach pôjde, zatiaľ nie je známe. Tvorcovia však už oznámili, že chcú začať nakrúcať v lete. Produkcie sa ujali spoločnosti 20th Century Fox TV a Ten Thirteen Prods. O obnovení seriálu rokovali približne rok, pričom Gary Newman z televízie Fox v januári uviedol, že riešili predovšetkým organizačné záležitosti. „Mali sme tú česť pracovať s Chrisom na všetkých deviatich sezónach Aktov X, ktoré boli pre nás jednou z najhodnotnejších tvorivých skúseností v našich kariérach. Bol to svetový fenomén, ktorý ovplyvnil popkultúru,“ vyjadrili sa Dana Walden a Gary Newman z Fox Television Group.

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #Gillian Anderson #David Duchovny #paranormálne javy #Mulder a Scullyová