Filmové novinky: Veselý Macík 2 aj česká komédia Andílek na nervy

Od štvrtka 2. júla prichádza do slovenských kín pokračovanie úspešnej komédie Macík 2. Fanúšikov českých komédií poteší Andílek na nervy, romantikov zasa film Navždy mladá.

02.07.2015 12:00
Andílek na nervy Foto:
Komédia Andílek na nervy.
debata

Navždy mladá

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti…

Macík 2

Niektorým plyšovým medveďom nestačí, že vedia chodiť, hovoriť, huliť a milovať sa s prsnatými blondínami. Niektorí chcú aj vlastné dieťa! Mimoriadne úspešná komédia Macík názorne predviedla, že aj keď ste z plyšu, nič vás nezastaví, aspoň čo sa humoru týka. Dobrou, aj keď možno ľahko znepokojujúcou správou je, že sa Macík Ted vydáva za účasti svojho kamaráta Johnnyho v podaní Marka Wahlberga ešte o pár krokov ďalej.

Andílek na nervy

Štrnásťročná fashion blogerka Viktória si musí po smrti matky vybrať, či žiť v detskom domove alebo na malej dedine s otcom, ktorého nikdy nevidela. Vidiecke prostredie na ňu spočiatku pôsobí ako zoo plné exotov, ktorí sú síce zaujímavou náplňou pre jej blog, ale žiť sa s nimi nedá. Jej otec navyše úspešne vzdoruje všetkým pokusom o prevýchovu a radšej sa venuje svojej praxi zverolekára a pokojnému opíjaniu s kamarátmi.

Slepá

Ingrid, ktorá len nedávno prišla o zrak, ustúpi z vonkajšieho sveta do bezpečia svojho domova – miesta, kde cíti, že má veci pod kontrolou. Je tu sama so svojím manželom a svojimi myšlienkami. Ale skutočné problémy Ingrid sú v jej vnútri, nie za múrmi bytu, a tak nad ňou postupne preberajú kontrolu jej najhlbšie obavy a potlačované fantázie.

Pútnik – najlepší príbeh Paula Coelha

Paulo Coelho je jedným z najznámejších a najpredávanejších spisovateľov všetkých dôb. Ale jeho dospievanie nebolo tak priamočiare a ľahké ako súhrn jeho spisovateľských úspechov. Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktov. Rebelskú mladosť prežil v Brazílii v 60. a 70. rokoch, teda v priestore času stojacom medzi dobrom a zlom. Nepochopený chlapec a rebelujúci mladík sa zmenil v muža, ktorý si ide za svojim snom: stáť sa slávnym a uznávaným spisovateľom. Film Pútnik- najlepší príbeh Paula Coelha hovorí o úžasnej životnej ceste Paula Coelha, na jej konci sa stal rozprávačom príbehu, ktorý fascinuje milióny čitateľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andílek na nervy #filmové novinky #Macík 2 #júl #Slepá