V Londýne začali nakrúcať ďalšie pokračovanie Bridget Jonesovej

Štrnásť rokov po prvom filme začali v Londýne nakrúcať najnovšie pokračovanie o preslávenej bacuľke Bridget Jonesovej, nazvaný Bridget Jones's Baby (Dieťa Bridget Jonesovej).

08.10.2015 07:08
dennik Renée Zellweger, Hugh Grant Foto:
Renée Zellweger a Hugh Grant vo filme Denník Bridget Jonesovej.
debata

V Greenwichskom parku sa v utorok 6. októbra objavila herečka Renée Zellweger po boku Sally Philipsovej, ktorá hrá jej najlepšiu kamarátku, a Patricka Dempseyho. Podľa britského denníka Daily Mail sa zdá, že Bridget, ktorá už prekročila štyridsiatku, má tehotenské brucho. Na kabáte má navyše pripevnený odznak s nápisom Baby on Board (Dieťa na palube).

Snímka Bridget Jones's Baby, ktorej zápletku ešte nezverejnili, by mala do kín prísť budúci rok. V treťom pokračovaní sa už neobjaví Hugh Grant, ktorý hral v predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak Colin Firth si vraj svoju rolu Bridgetinho milenca a úspešného právnika Marka Darcyho zopakuje.

Film režíruje Sharon Maguireová, ktorá je podpísaná aj pod prvým filmom zo série Denník Bridget Jonesovej. Druhý film, Bridget Jonesová – S rozumom v koncoch, režírovala Beeban Kidronová.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #pokračovanie #Bridget Jonesová #Renée Zellweger