V pokračovaní Bridget Jonesovej sa objaví aj Ed Sheeran

Britská a americká premiéra snímky Bridget Jones's Baby je naplánovaná na 16. septembra 2016.

24.11.2015 18:00
Hudobník a spevák Ed Sheeran nechýbal. Foto: ,
Hudobník a spevák Ed Sheeran.
debata

Anglický hudobník Ed Sheeran stvárni cameo úlohu v pripravovanom filme Bridget Jones's Baby, ktorý je ďalším pokračovaním snímky Denník Bridget Jonesovej (2001). Dvadsaťštyriročný spevák to prezradil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil spoločnú fotografiu s predstaviteľkou hlavnej úlohy Renée Zellweger. „Strávil som deň ako herec v novom filme o Bridget Jonesovej. Veľmi sa mi to páčilo a vám sa to bude páčiť tiež,“ napísal k fotke Sheeran.

V novinke sa okrem Zellweger a Sheerana predstaví aj Colin Firth, ktorý si v prvých dvoch filmoch zahral Marka Darcyho. Hugh Grant, predstaviteľ Daniela Cleavera, sa v snímke neobjaví. Herecké obsadenie však dopĺňa Patrick Dempsey, známy zo seriálu Klinika Grace (2005). Réžiu má na starosti Sharon Maguire, ktorá nakrútila aj prvý film. Britská a americká premiéra tretej snímky je naplánovaná na 16. septembra 2016.

Filmová adaptácia románu Helen Fielding o tridsiatničke trápiacej sa hmotnosťou, láskou a množstvom zlozvykov zaznamenala celosvetový úspech u kritiky i divákov. Druhá časť Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch sa do kín dostala v roku 2004. Autorka predlohy napísala o pochabej moderátorke aj tretiu knihu s názvom Bridget Jonesová – Zbláznená do chlapa (v origináli Bridget Jones: Mad about the Boy, po prvý raz publikovaná v roku 2013). Kniha sleduje hrdinku, keď má 51 rokov, sama vychováva dve deti a opäť si hľadá partnera. Očakávaný film však nebude vychádzať z tejto knihy, no Fielding sa podieľala na jeho scenári.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Ed Sheeran #Bridget Jones's Baby