Antona Srholca si pripomenie RTVS aj Kino Lumière

RTVS v súvislosti s úmrtím kňaza Antona Srholca pripravila mimoriadne zmeny programu v rozhlase i v televízii.

07.01.2016 13:04
Alena Čermáková Anton Srholec Foto:
Anton Srholec s režisérkou Alenou Čermákovou, ktorá o ňom nakrútila dokument.
debata

Na úvod večerného vysielania si vo štvrtok 7. januára o 20.10 h na Dvojke pripomenie osobnosť Antona Srholca dokumentom z cyklu GEN.sk, na záver vysielania po polnoci odvysiela Dvojka publicistický program O čom je život podľa Antona Srholca s jeho zamyslením nad hodnotami v živote človeka.

Rádio Slovensko zaradilo vo štvrtok o 12:31 h rozhovor s Antonom Srholcom – Spomienka na Antona Srholca redaktorky Soni Gyarfášovej, podvečer o 18.30 odvysiela reláciu s Antonom Srholcom Osudy.

Špeciálny blok relácií Pocta Antonovi Srholcovi pripravuje na sobotu Rádio Devín. Od 7.40 h to bude zostrih z cyklu Navštívil Rádio Devín s rozhlasovými rozhovormi s Antonom Srholcom. O 8.05 h odvysiela rozhovor s režisérkou Alenou Čermákovou o filme, ktorý nakrútila o Antonovi Srholcovi a od 8.20 h Odkazy do neba pre Antona Srholca.

Program mení aj Rádio Regina. V sobotu o 12.10 h odvysiela Portrét Antona Srholca a v nedeľu o 10.00 h reláciu Túto hudbu mám rád s hosťom Antonom Srholcom.

Pamiatku Antona Srholca si premietaním filmu o jeho živote uctí aj bratislavské Kino Lumière. Dokument Anton Srholec (2015) režisérky Aleny Čermákovej sa bude premietať denne od štvrtka 7. januára do nedele 10. januára 2016. Vo štvrtok a v piatok sa premieta o 16. h, v sobotu o 16.30 h a v nedeľu o 14.30 h.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #RTVS #Anton Srholec #Kino Lumiere #zmena programu