Vo filme Ocean’s Eight si zahrá aj herec a moderátor James Corden

Anglický herec a moderátor James Corden sa predstaví v pripravovanej snímke Ocean’s Eight, ktorá bude novým spracovaním filmu Dannyho jedenástka (1960) a jeho rovnomenného remakeu z roku 2001. Tridsaťosemročný rodák z Londýna stvárni vyšetrovateľa poistných podvodov.

16.01.2017 05:00
James Corden Foto: ,
James Corden v súčasnosti uvádza program The Late Late Show with James Corden na televíznej stanici CBS.
debata

Najnovšia verzia krimikomédie bude mať na rozdiel od pôvodných filmov ženské obsadenie, pričom v hlavných úlohách sa predstavia Sandra Bullock, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling a Awkwafina. Okrem nich sa v novinke ukážu aj Matt Damon, Damian Lewis či Dakota Fanning.

Vznik snímky iniciovali režisér trilógie o Dannym Oceanovi (2001, 2004 a 2007) Steven Soderbergh, producent Jerry Weintraub a hlavná hviezda série George Clooney. Režisérom je Gary Ross, ktorý spolu s Oliviou Milch napísal aj scenár. Nakrúcať začali už vlani v októbri v New Yorku, pričom do slovenských kín by sa mal film dostať 7. júna 2018.

James Kimberley Corden je zabávač, scenárista, producent, herec, spevák a moderátor. V súčasnosti uvádza program The Late Late Show with James Corden na televíznej stanici CBS, ktorého súčasťou je aj populárny segment Carpool Karaoke. Zahral si vo filmoch ako napríklad Za svetlami Blackpoolu (2002), Príťažlivé zlo (2009), Traja mušketieri (2011), Životná šanca (2013) či Príbehy z lesov (2014). Za seriál Gavin & Stacey (2007 – 2010), ktorého bol spolutvorcom a tiež si v ňom zahral, mu udelili cenu BAFTA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Bullock #James Corden #Dannyho jedenástka #Ocean’s Eight