Miro Žbirka posiela do rádií další singel zo štúdia na Abbey Road

Nový singel Love Shines, ktorý prichádza do slovenských rádií, je druhou pesničkou Mira Žbirku z minuloročného nahrávania v Abbey Road Studios v Londýne.

23.01.2013 11:48
Miroslav Zbirka žbirka Foto: ,
Miro Žbirka
debata (1)

Skladbu nahrával s producentom Robom Cassom a so zvukovým majstrom Samom Okellom, držiteľom ceny Grammy za zvuk vo filme o Harrym Potterovi. Na nahrávke sa podieľali hudobníci James Ewers (basgitara), Pearse MacIntyre (gitara), Dean Ross (klavír) a Blair Cunnigham (bicie), ktorý spolupracoval s Paulom McCartneym i Tinou Turner. Singel Made In Abbey Road je súčasťou Complete Boxu, ktorý vyšiel v októbri minulého roka. Videoklip k pesničke zachytáva skvelú atmosféru nahrávania v legendárnom štúdiu.

Pre Mira Žbirku bol jubilejný rok 2012 naozaj úspešný. Splnil si veľký sen nahrávanie v legendárnom londýnskom štúdiu Abbey Road, odohral spolu s Jonom Andersonom koncert na olympiáde v Londýne, vydal Complete Box, ktorý obsahuje kompletné štúdiové albumy s bonusmi, vyšla kniha o jeho živote Co bolí, to přebolí, získal druhé miesto v ankete Český slávik Mattoni v kategórii Slávici bez hraníc. Čerešničkou na torte boli dva exkluzívne dlho dopredu vypredané narodeninové koncerty Happy Birthday v novembri v Prahe a v decembri v Bratislave. Slovenský Paul McCartney sa momentálne teší z nominácie na slovenského Slávika 2012 a hlavne na skladanie a prípravu pesničiek na tohtoročný nový štúdiový album.

1 debata chyba