Koncert Wiz Khalifu stál muža život

Na koncerte amerického rappera Wiz Khalifu v kalifornskom meste Mountain View zastrelili muža. Incident sa stal v piatok 22. augusta v zákulisí, pričom obeťou sa stal 38-ročný nemenovaný muž.

24.08.2014 18:00
Wiz Khalifa Foto: ,
Rapper Wiz Khalifa na pódiu.
debata

Podľa polície zomrel na následky viacnásobných strelných zranení o niekoľko hodín neskôr v miestnej nemocnici.

Ako uviedla hovorkyňa policajného zboru v meste Mountain View Shina Tanaka, polícia v súčasnosti hľadá podozrivého muža vo veku od 20 do 30 rokov. O pomoc požiadali aj návštevníkov koncertu. Wiz Khalifa po udalosti zrušil vystúpenie v meste Chula Vista, ktoré mal odohrať v sobotu večer.

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na konte album Mac & Devin Go To High School (2011), ktorý nahral so Snoop Doggom, štúdiovku O.N.I.F.C. (2012) a spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013). Jeho piata sólovka Blacc Hollywood vyjde 19. augusta. Rapper získal štyri nominácie na Grammy a dve na MTV Europe Music Awards. Vlani v júli sa oženil s modelkou Amber Rose, ktorá mu vo februári 2013 porodila syna Sebastiana.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #úmrtie #Wiz Khalifa #zastrelený