Úspešné Hlasy vyrážajú opäť na turné

Richard Müller a skupina Fragile sa nemôžu sťažovať na nedostatok úspechu. Po tom, čo získali štvornásobnú platinovú platňu za svoj druhý spoločný album Hlasy 2, a to len týždeň od jej vydania, sa muzikanti od pondelku môžu tešiť na plné koncertné sály. Ich turné je takmer vypredané.

28.09.2014 16:26
Fragile a Richard Müller Foto:
Fragile a Richarda Müllera
debata

Populárny slovenský spevák a a cappela odohrajú v rámci turné Hlasy 2 na Slovensku viac koncertov, ako pôvodne plánovali. Ďalšie termíny vystúpení vypísali organizátori v posledných týždňoch pre niekoľko miest. Známe piesne tak v novom šate počas jesene predvedú na Slovensku až dvadsaťšesťkrát. Prvé vystúpenie sa uskutoční v pondelok v trenčianskom Posádkovom klube. Na cestách budú dva mesiace.

"Na turné sme pridali mestá, kde sme minulý rok nekoncertovali. Snažím sa komunikovať s ľuďmi, celkom vážne beriem podnety od fanúšikov, kde by sme mali a mohli vystúpiť. A ak zistíme, že je záujem, tak ideme tam. Vypredané koncerty ma veľmi tešia, pre človeka na tejto profesionálnej dráhe je to veľká pocta,“ vyjadril sa Müller pre agentúru SITA.

Trojnásobný Zlatý Slávik s vokálnou formáciou pod vedením Braňa Kostku predstaví aj vynovené skladby ako Hluk, Baroko, Rieka či Mama. Album Hlasy 2 obsahuje okrem štúdiového CD s pesničkami v čisto vokálnom predvedení aj live verziu z turné Hlasy 1 či dvojhodinové live DVD. "Na tomto projekte odvádza najviac práce dvojica Braňo Kostka a Jana Golisová. Už niekoľko mesiacov pripravujú aranžmány, ktoré potom spolu dolaďujeme. Pracovať s Fragile je magické. Sú to profesionáli, ktorí pracujú sústavne a sú nesmierne kritickí voči sebe aj voči mne. Okrem toho sú Fragile ľudsky naozaj úžasný kolektív. Som šťastný, že sa naše cesty spojili,“ povedal spevák na margo nahrávania aktuálnej novinky.

V rámci turné Hlasy 2 sa muzikanti predstavia v sedemnástich mestách, chýbať nebude Žilina, Ružomberok, Prešov ani Košice. Viac informácií o jednotlivých koncertoch a vstupenkách môžu záujemcovia a záujemkyne zistiť na stránke Predpredaj.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Richard Müller #Fragile #Hlasy 2