Koncert Ennia Morriconeho sa opäť presúva

Ennio Morricone, oscarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom. Z dôvodu nečakaného predĺženia poúrazovej rekonvalescencie bol nútený opätovne presunúť avizovaný termín svojho koncertu v Bratislave. Koncert sa mal uskutočniť v pondelok 6. októbra 2014 na Zimnom štadióne O. Nepelu v Slovnaft Aréne v Bratislave.

30.09.2014 10:49
Macedonia Ennio Morricone Foto:
Bratislavský koncert Ennia Morriconeho sa opäť odkladá.
debata

Pôvodný termín bratislavského koncertu bol 5. apríla. Kvôli zraneniu ho preložili na 6. októbra. Vzhľadom k predĺženým poúrazovým ťažkostiam v rámci pooperačnej rekonvalescencie, musí teraz Morricone opätovne preložiť celé jesenné európske turné.

„Usporiadateľská agentúra JVS Group intenzívne pracuje na potvrdení náhradného termínu koncertu, nakoľko sa v rámci jesenného turné presúva viacero koncertov. Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné na nový termín koncertu Ennia Morriconeho, ktorý bude oznámený v najbližších dňoch. V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz alebo pobočky siete Ticketportal, či webové stránky www.ticketportal.sk. Produkčná spoločnosť celého turné GEA (General Entertainment Associates) ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa ešte raz hlboko ospravedlňujú všetkým fanúšikom a ďakujú za trpezlivosť pri čakaní na nový termín koncertu,“ uviedli organizátori.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Ennio Morricone #nový termín #zrušený