Kylie je sexi. A čo viac?

Kylie Minogue fantasticky vyzerá. Naozaj. Kto neveril, že si vie austrálska hviezda udržať dokonalú postavu, keď sa bude blížiť k päťdesiatke, ten sa o tom mohol na vlastné oči presvedčiť na nedeľnom koncerte v Bratislave. Sexi výzor je však zjavne jej najväčšou devízou. Postavila na ňom nielen kariéru, ale aj celé aktuálne turné.

20.10.2014 12:39
Kylie Minogue Foto: ,
Kylie Minogue vystúpila v Bratislave v rámci turné Kiss Me Once.
debata (1)

Zo schodíka na schodík

Svetelná šou, prepracovaná scéna, tanečníci vychádzajúci spod pódia. Pri popových menách si už diváci na podobné „kúsky“ zvykli. V rovnakej rovine zjavne uvažoval aj speváčkin manažment. Ale veľkolepá produkcia už dnes takmer nikoho neprekvapí, práve naopak, je vyslovene žiadaná. Keď sa Kylie znenazdajky objavila pred ľuďmi ležiaca na sedačke v tvare ženských pier, získala patričný aplauz. Až na ustavičné striedanie kostýmov a jednu scénu vo vani, to bol však jeden z mála bombastických prvkov, ktoré jej šou Kiss me Once ponúkla.

Kylie Minogue vystúpila v Bratislave v rámci...
Kylie Minogue vystúpila v Bratislave v rámci...
+3Kylie Minogue vystúpila v Bratislave v rámci...

Po úvodnej, menej známej, Les Sex rozhýbala dav skladba In My Arms. Prvé rady sa roztancovali, návštevníci s lístkami na sedenie si aspoň spokojne podupávali nohami. Všetko bolo na správnej ceste k zábavnému večeru. Novšie single ako Timebomb alebo Wow však už taký úspech nemali. Oveľa viac pozornosti sa sústredilo na veľkoplošné obrazovky s detailnými zábermi na speváčkino telo. Samotná Kylie akoby na pódium prišla s rozhodnutím príliš sa nezadýchať. Väčšinu času prestupovala zo schodíka na schodík, usmievala sa do kamery, zvodne zavlnila bokmi alebo sa prechádzala po móle. A hoci ďalšia časť jej vystúpenia, ktoré sa nieslo v duchu disca 90. rokov, bola o niečo dynamickejšia, energiu z pódia šírili skôr prítomní tanečníci.

Kylie nestarne

„Toto je najväčšia diskotéka na svete,“ vykrikovala a na Zimnom štadióne sa rozsvietili zelené laserové lúče. V tejto retro pasáži ponúkla Kylie hit Spinning Around a v nostalgii pokračovala aj neskôr. Sexi kostýmy vymenila za ružové šaty a pri odspievaní ďalšieho slávneho singla, I Shoud Be So Lucky, skončila v ružovej vani. Zaujímavým bodom bola krátka rocková pasáž, keď sa k slovu výraznejšie dostala aj sprievodná kapela. Išlo o coververziu jej austrálskych krajanov z kapely INXS a predvedenie pesničky Need You Tonight.

Vrchol večera priniesla očakávane skladba Can't Get You Out Of My Head s chytľavým a skutočne jednoducho zapamätateľným refrénom „na na na“. Oveľa lepšie však vyznela nasledujúca Kids, ktorú Kylie pôvodne naspievala spoločne s Robbiem Williamsom. V Bratislave jej sekundovala jedna z vokalistiek a skladba sa napriek Williamsovej absencii naozaj vydarila.

Veľa času zabralo prezliekanie z kostýmu do kostýmu, keď sa na scéne v sprievode housovej hudby predvádzali tanečníci. A keď sa už zdalo, že všetky známe skladby odzneli, rozhodla sa Austrálčanka zapojiť do šou publikum. Na pódium vytiahla dvoch fanúšikov a spravila si s nimi selfie. Záverečnú All the Lovers venovala ľuďom na koncerte.

Kylie Minogue v porovnaní s mladšími kolegyňami, ktoré sa rovnako ako ona pýšia titulom princezná popu, či už je to Lady Gaga, alebo Pink, pôsobila ako šoumen amatér. Svojím vystúpením však nepochybne potešila nejedného fanúšika a dokázala, že pravidlá neplatia pre každého. Lebo Kylie Minogue jednoducho nestarne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Kylie Minogue #Kiss Me Once Tour