Pred Jamesom Bluntom vystúpi talentovaná Zuzana Mikulcová

Slovenská speváčka Zuzana Mikulcová vystúpi 28. októbra v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) ako špeciálna hostka britského speváka Jamesa Blunta.

23.10.2014 05:00
mikulcova Foto:
Zuzana Mikulcová
debata

Interpretka, ktorú budú sprevádzať dvaja hudobníci, sa predstaví s akustickým setom. „Je to veľká výzva, ešte som pred takým množstvom ľudí na pódiu nestála. Nesmierne si cením takúto príležitosť a bude mi cťou tam zahrať pár mojich piesní. S chlapcami sa už veľmi tešíme,“ uviedla.

Zuzana Mikulcová pochádza z Rimavskej Soboty. Hudbe sa venuje už od detstva. Texty píše v slovenčine. Fanúšikovia a fanúšičky ju môžu poznať napríklad z kapely Sanyland, v ktorej sa stretla s Jurajom Griglákom, Petrom Binderom či Petrom Szabadosom. Uspela tiež v súťaži Nové tváre slovenského jazzu 2009. Predstavila sa aj v televíznom programe Legendy popu.

Štyridsaťročný bývalý vojak James Blunt vydal prvý album Back To Bedlam v roku 2004. Štúdiovka sa stala vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež počiny All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a Moon Landing (2013). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973. Je držiteľom dvoch BRIT Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a päť ráz ho nominovali na Grammy. V Bratislave sa predstaví v rámci Moon Landing 2014 World Tour.


Vyhrajte stretnutie s Jamesom Bluntom!

James Blunt počas svojho prvého koncertu v... Foto: Robert Hüttner
James Blunt - koncert - Bratislava - Incheba James Blunt počas svojho prvého koncertu v Bratislave.

Máte radi hudbu Jamesa Blunta? Máme pre vás jedinečnú príležitosť – okrem účasti na koncerte sa s ním môžete aj stretnúť a urobiť si napríklad selfie!

Bývalý vojak James Blunt predal celosvetovo viac ako 20 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam (2004) sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež štúdiovky All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a spomínanú Moon Landing. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973.

V rámci svojho koncertného turné sa zastaví aj v Bratislave – už druhý raz (prečítajte si info o prvom koncerte), v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) vystúpi 28. októbra o 19.00.

Pravda.sk vám ponúka možnosť stretnúť sa s Jamesom Bluntom. Meet & Greet s ním potvrvá síce len pár minút, ale môžete s ním prehovoriť, odfotiť sa či získať podpis na obľúbené CD. Dvom výhercom (každý si môže so sebou zobrať jednu osobu) umožníme po stretnutí aj účasť na koncerte!

Stačí, ak do 23. októbra vrátane správne odpoviete na súťažnú otázku a budete mať šťastie v žrebovaní. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky.

Výhercovia

Bronislava Tothová, Krakovany, Slavomír Gmitro, Fintice

OUR MEDIA SR a. s., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava, IČO: 51267055, spracováva Vami vyššie poskytnuté osobné údaje za účelom usporiadania a vyhodnotenia súťaže, na základe § 13 odst. 1 písm. a) zákona 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vaše osobné údaje budú vymazané najneskôr po vyhodnotení hlasovania a vyhlásení výhercov súťaže, pokiaľ neexistujú iné zákonné lehoty na uchovávanie údajov. Usporiadateľ môže poskytnúť osobné údaje spoluorganizátorom alebo sponzorom súťaže/hry. Prenos zverejnených osobných údajov výhercov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.

Máte právo Vami daný súhlas odvolať a Vaše údaje budú bezodkladne vymazané. Ďalšia účasť na hlasovaní a v súťaži v tomto prípade nie je možná. Odvolať súhlas môžete e-mailom na adresu zodpovednej osoby Peter Šonkol, alebo listom adresovaným usporiadateľovi. Máte právo požadovať prístup, opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj právo na prenosnosť osobných údajov a právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona č. 18/2018 Z. z.

Účastník hry berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu v denníku Pravda a na webovej stránke www.pravda.sk V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.

Podmienkou účasti v súťaži/hre je vyplnený a odoslaný formulár a správne zodpovedanie všetkých otázok a uvedenie kontaktu: Meno a priezvisko, mesto - obec, e-mail alebo telefón. Každý sa na súťaži môže zúčastniť len raz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #James Blunt #Zuzana Mikulcová