Katy Perry predviedla v Bratislave oslňujúcu šou

Piatkový koncert Katy Perry bol ohromujúcou prehliadkou svetelných efektov.

27.02.2015 22:15 , aktualizované: 28.02.2015 00:10
Katy Perry Foto: ,
Katy Perry vystúpila v Bratislave v rámci svojej Prismatic World Tour.
debata (18)

V kombinácii s popovým charakterom jej hitov predviedla spolu s tanečníkmi úžasné predstavenie svetovej popovej divy.

Na svojich zastávkach americká speváčka zanecháva nadšených fanúšikov, ale aj kritikov, ktorí uznávajú, že v prípade Prismatic World Tour ide o detailne prepracované hudobné predstavenie. Hoci Katy Perry v niektorých momentoch počas koncertu nestačila s dychom, jej hlas zastúpili vokalistky a speváčka sa tak mohla sústrediť na vizuálne a tanečné prevedenie pesničiek. Nevynechala ani najväčšie hity ako I Kissed a Girl, Unconditionally či Teenage Dream.

Do Bratislavy pricestovalo 28 kamiónov a 12 autobusov, pričom jeden kamión viezol len vybavenie jej šatne a miestnosti, kde sa speváčka stretla s fanúšikmi. „Priviezla si vlastný katering, ktorý zaberá ‚polovicu‘ zimného štadióna, osem asistentov a dvoch kateringových poslíčkov. Je to obrovská produkcia,“ uviedla Zuzana Habodászová z usporiadateľskej agentúry XL Promotion.

Možnosť stretnúť sa osobne s Katy Perry nemali len fanúšikovia, ktorí sa zapojili do súťaže o túto mimoriadnu príležitosť v slovenských médiách, ale speváčka si na každom koncerte vyberá narodeninového oslávenca a pripraví mu špeciálny zážitok. Ten, kto má práve v deň koncertu narodeniny a tiež šťastie, môže sa ocitnúť na pódiu spolu s Katy Perry počas skladby Birthday. Inak to nebolo ani v Bratislave, kde skladba Birthday prišla na rad až v závere večera. Nezabudnuteľný narodeninový darček dostala dvadsaťtriročná Patrícia z Piešťan, ktorá si sediac na tróne vychutnávala vygradovanú atmosféru.

Katy Perry vystúpila v Bratislave v rámci...
Katy Perry vystúpila v Bratislave v rámci...
+15Katy Perry vystúpila v Bratislave v rámci...

Prví fanúšikovia čakali pri Slovnaft Aréne na Katy Perry už od obeda, s cieľom zabezpečiť si najlepšie miesta v publiku. „Očakávame veľkú šou, ktorú od našich pop hviezd nevidíme,“ povedal fanúšik zo Zvolena. Pre mladé dievčatá z Bratislavy znamená koncert Katy Perry oveľa viac. „Splní sa mi sen, že ju konečne uvidím naživo. Som na ňu strašne zvedavá,“ uviedla jedna z hlúčika dievčat. Zahliadnuť Katy Perry pred koncertom alebo pri potulkách po Bratislave bolo prakticky nemožné, pretože speváčka pricestovala z Viedne krátko pred koncertom a hneď po skončení šou sa podľa slov organizátorky mala vrátiť späť.

Efektnému koncertu Katy Perry predskakovala britská speváčka Charli XCX, známa hitmi Break the Rules či Boom Clap z jej tretieho štúdiového albumu Sucrek. V minulosti predskakovala aj Coldplay, Ellie Goulding či Paramore. Pre Britku je síce turné s Katy Perry celkom náročné, ale je rada, že môže byť jeho súčasťou. „Je to pekné a som veľmi šťastná, že ma pozvala na toto turné. Katy Perry je úžasná umelkyňa a zdieľať s ňou pódium je skvelé,“ uviedla v rozhovore pre Pravdu Charli XCX. Spolu so svojou dievčenskou kapelou si získala energickým vystúpením okamžite Bratislavu.

Viac o bratislavskom koncerte Katy Perry si prečítajte v pondelkovom vydaní denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Katy Perry #Prismatic World Tour