Madonna opäť vyráža na turné, v novembri vystúpi aj v Prahe

Po nepríjemnom páde počas vystúpenia na Brit Awards sa našli mnohí nepriaznivci speváčky Madonny, ktorí ju posielali do starého železa. Ale tam sa pobrať popová diva rozhodne neplánuje.

02.03.2015 10:32
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na archívnom zábere
debata

Práve naopak. Speváčka ohlásila ďalšie svetové turné, ktoré dostalo oficiálny názov Rebel Heart Tour 2015. Informovala o ňom na svojej oficiálnej webovej stránke a dobrá správa pre stredoeurópskych fanúšikov znie, že 56-ročná hviezda sa opäť predstaví aj v Prahe. Jej koncert v českej metropole je naplánovaný na 7. novembra 2015.

Turné odštartuje už 29. augusta 2015 v Miami a bude pokračovať koncertami v USA a Kanade, aby sa potom speváčka presunula do Európy a Veľkej Británie. Pražské vystúpenie bude pritom pre speváčku už jej druhou zastávkou v rámci európskej časti celosvetovej šnúry, ktorá môže byť podľa organizátorov najziskovejším turné tohto roka.

Vstupenky pôjdu do predaja už 9. marca, na pražský (a všetky európske) koncert sa začnú predávať o týždeň neskôr, manažment speváčky na jej oficiálnej stránke naznačil, že jednotlivé miesta koncertov budú ešte upresnené. Dá sa teda predpokladať, že ak bude záujem o lístky dostatočne vysoký, speváčka pridá ďalšie vystúpenia. Počet koncertov a zastávok v rámci turné je zatiaľ stanovený na 35 miest, medzi ktorými je napríklad Barcelona, Berlín, Paríž či Londýn.

Plášť od dizajnéra Giorgia Armaniho mala...
Pád speváčky Madonny počas vystúpenia na Brit...
+7Speváčke Madonne sa zachytil plášť a tanečník...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #koncert #turné #Madonna #vystúpenie