Viedeň čaká v lete nápor tínedžeriek

Aktuálne najúspešnejšia chlapčenská skupina One Direction zavíta so svojím svetovým turné s názvom On the Road Again 10. júna do Viedne, kde vystúpia na najväčšom rakúskom štadióne Ernst Happel Stadion.

06.03.2015 14:00
One Direction Foto: ,
Kapela One Direction v kompletnom zložení - zľava: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson.
debata

Koncertnú šnúru kapela odštartovala 7. februára v Austrálii. Momentálne koncertujú v Ázii a následne sa ich vystúpenia dočkajú aj fanúšikovia v Južnej Afrike, v Európe a v Severnej Amerike. Hoci v Európe odohrajú 33 koncertov, až 25 z nich sa bude konať v ich domovskej krajine vo Veľkej Británii. Medzi zastávkami turné One Direction nie je ani Bratislava, ani Praha.

One Direction na turné On the Road Again prezentujú najmä svoj aktuálny album Four, ktorý vyšiel v novembri minulého roka. Fanúšikovia sa môžu tešiť na kúsky z nového album ako Steal My Girl, Ready to Run či Night Changes, ale aj najväčšie hity z ich predchádzajúcich troch nahrávok ako You & I, Kiss You, Happily a What Makes You Beautiful.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Viedeň #One Direction #Four #On the Road Again