Predskokanmi Limp Bizkit budú Rust2Dust a Zverina

Predskokanmi na bratislavskom koncerte americkej nu metalovej formácie Limp Bizkit, ktorý sa uskutoční 9. júna v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC), bude slovenská alternatívno-metalová kapela Rust2Dust. Tá si pri tejto príležitosti pripraví špeciálny program, ktorého súčasťou bude aj rapper Zverina.

30.03.2015 14:01
r2d zverky 2 Foto:
Kapela Rust2dust a raper Zverina.
debata (1)

“Limp Bizkit registrujem od ich úplných začiatkov ale najviac ma postihol ich druhý album Significant Other, ktorý som na prelome milénií drel na walkmane do hlucha. Ku všetkému Wes Borland patrí do skupiny gitaristov, ktorí intenzívne formovali moju hru na gitare. Keby mi vtedy niekto povedal, že raz budem hrať na rovnakom pódiu ako on, odporúčal by som mu návštevu u cvokára. Bol to práve song Gold Cobra od Limp Bizkit, ktorý nás spojil so Zverinom. Momentálne finišujeme vec, ktorá je ním silne inšpirovaná a plánujeme ju zverejniť pred naším spoločným koncertom,“ uviedol gitarista Rust2Dust Martin Ondrejička.

Rust2Dust vznikli 9. septembra 2009 ako nasledovník kapely Rumburax. Zostavu skupiny v súčasnosti okrem spomínaného Ondrejičku tvoria aj Tomáš Buroň (spev), Michal Kolejak (gitara), Ernő Csonga (basgitara) a Marek Matejov (bicie nástroje). Na konte majú EP nahrávku Dopamine (2010) a album Daymare (2013). Medzi ich najväčšie úspechy patrí miniturné s Lamb of God, účasť na nemeckom festivale Wacken Open Air, nominácia na Radio_Head Award či predskakovanie pred Mnemic, Pro-Pain alebo Raunchy.

Limp Bizkit sa v Bratislave predstavia v zložení Fred Durst (spev a rap), Sam River (basgitara), John Otto (bicie), Wes Borland (gitara) a koncertný člen Franko Carino (sample a sprievodné vokály). Brány Aegon arény budú otvorené od 18:00, predkapela začne hrať o 19:00 a Limp Bizkit o 20:00. Po koncerte je naplánovaná oficiálna afterpárty v klube Loft! na Továrenskej ulici.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Limp Bizkit #Zverina #Rust2Dust #nu metal #Aegon Aréna NTC