Swing Society Orchestra oslávi ôsme narodeniny koncertom

Vo štvrtok 7. mája sa v bratislavskom V-klube uskutoční narodeninová párty slovenskej formácie Swing Society Orchestra.

16.04.2015 07:00
Andrea Bučková, speváčka Foto: ,
Slovenská speváčka Andrea Bučková.
debata

Zoskupenie, ktoré sa na hudobnej scéne pohybuje už osem rokov, príde podporiť aj viacero špeciálnych hostí. O 20:00 sa na pódium postaví Jerguš Oravec Trio, ktoré sa predstaví s pôvodnou tvorbou inšpirovanou predovšetkým blues. Po ich vystúpení bude nasledovať krátka prestávka, počas ktorej sa budú môcť návštevníci a návštevníčky občerstviť či dať sa odfotografovať v tematickom swingovom fotokútiku s kulisami navodzujúcimi atmosféru 30. až 50. rokov minulého storočia.

Ďalšími hosťami budú Katarína Micháliková, Katka Korček, Samuel Hošek, Tomáš Vravník či Tomáš Palonder. Okrem nich príde aj hudobný skladateľ, aranžér a klavírny virtuóz Vladislav Šarišský, známy tiež pod prezývkou Slnko. Swing Society Orchestra pripravujú aj prekvapenie. V predpredaji stoja vstupenky šesť eur. Na mieste ich v deň konania koncertu budú predávať za osem eur.

Skupina Swing Society Orchestra vznikla v roku 2007 a v tom istom roku odohrala aj prvé vystúpenie. „Vychádza z tradície veľkých swingových a tanečných orchestrov 40. a 50. rokov minulého storočia, ktorá je kombinovaná miernymi prvkami dnešnej pop music,“ napísali o sebe na oficiálnej webstránke www.swingsocietyorchestra.eu. S formáciou spolupracujú aj speváčka Andrea Bučková či herec a spevák Dano Heriban.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #narodeniny #Andrea Bučková #Swing Society Orchestra #Dano Heriban