Bratislavská premiéra Bonnie Tyler ponúkne hity

Popová diva Bonnie Tyler do svojho jarného turné zahrnula aj Slovensko. Speváčka s nezameniteľným hlasom vystúpi už tento utorok 21. apríla v Aegon Aréne NTC. Fanúšikom sľubuje veľkolepú rockovú šou. Spolu s ňou si budú môcť zaspievať hity Total Eclipse Of The Heart, It's a Heartache, I Need a Hero a mnohé iné. Koncert odohrá s kapelou, ktorá ju na turné sprevádza v rovnakom zložení takmer dvadsať rokov.

19.04.2015 09:01
Bonnie Tyler vystúpi v Bratislave 21. apríla. Foto: ,
Bonnie Tyler vystúpi v Bratislave 21. apríla.
debata

Britská speváčka sa dostala do širšieho povedomia už ako 19-ročná víťazka talentovej súťaže. Celosvetový úspech zaznamenala albumom Faster Than the Speed of Nigt a skladba napísaná Jimom Steinmanom ju vyniesla na 1. miesto amerických hitparád. Pieseň Islands, ktorú naspievala v spolupráci s inštrumentalistom Mikom Oldfieldom, definuje popovú hudbu 80. rokov.

Bonnie Tyler, jedna z najhranejších interpretiek sveta, má na konte 16 štúdiových albumov a koncerty po celom svete. Najväčším zážitkom pre speváčku bolo vystúpenie na odovzdávaní Cien Grammy. S hitom Total Eclipse Of the Heart sa tu predviedla pred skutočne hviezdnym publikom. V hľadisku sedel kráľ popmusic Michael Jackson či Tina Turner.

Bonnie Tyler sa z Bratislavy presunie do Brna, Ostravy a napokon do Prahy, ktorá jej nie je celkom cudzia. Spolu s Pražským symfonickým orchestrom tu nahrala album klasických piesní zložený z prespievaných poprockových hitov. Vstupenky sú dostupné na www.ticketportal.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Aegon Aréna NTC #Bonnie Tyler #Total Eclipse Of The Heart