Jana Kirschner chystá album aj turné

Speváčka Jana Kirschner, ktorá koncom minulého roka vydala "druhú časť" svojho hudobného projektu Moruša s prívlastkom Čierna, chystá album remixov. Hudobníčka to napísala na svojom internetovom profile.

22.04.2015 17:11
Jana Kirschner Foto: ,
Jana Kirschner na krste albumu Moruša Čierna.
debata (1)

„Priatelia, momentálne sa dokončuje album Moruša Remixes, na ktorom pracuje 19 remixerov zo Slovenska, Čiech, Ukrajiny, Srbska, Poľska a UK. Už čoskoro pôjde von prvý singel z tohto albumu,“ napísala Kirschner.

Tiež prezradila, že na jeseň chystá k platni Moruša Čierna turné, ktoré sa začne 8.¤októbra. Na jeseň ho naplánovala kvôli tehotenstvu – začiatkom januára sa jej narodila dcéra Yolana. Hoci sa turné začne až takmer o pol roka, vstupenky na koncerty sa začnú predávať už 1. mája.

„Čo sa týka nového albumu… to je prekvapenie. Jediné, čo môžem povedať, je, že vás nenecháme dlho čakať,“ dodala ešte speváčka, ktorej skladba Muzika nedávno znela aj vo vysielaní britského BBC Radio 6, kam ju spolu s ďalšími piesňami vybrala speváčka Roisin Murphy. „Bola najväčšou slovenskou hviezdou, kým Eddie nezruinoval jej kariéru,“ žartovala na adresu partnera a spolupracovníka Jany Kirschner Eddieho Stevensa Murphy, ktorá sa so Stevensom stretla ešte počas pôsobenia vo formácii Moloko a ich spolupráca pokračovala aj po tom, čo sa vydala na sólovú dráhu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #turné #album #Jana Kirschner #Moruša Čierna #Roisin Murphy