Phil Rudd sa plánuje po odpykaní trestu vrátiť do AC/DC

Austrálsky bubeník Phil Rudd sa plánuje po prepustení z domáceho väzenia vrátiť do hardrockovej kapely AC/DC. Rudd, ktorý si od 9. júla odpykáva vo svojom dome v novozélandskom meste Tauranga osemmesačný trest za vyhrážanie sa zabitím a držbu metamfetamínu a marihuany, to uviedol v rozhovore pre televíziu TV3.

11.08.2015 07:00
AC / DC Malcolm Young, Phil Rudd Foto: ,
Kompletná zostava skupiny AC/DC počas koncertu v Mníchove v roku 2003. Zľava: Brian Johnson, Malcolm Young, Phil Rudd, Angus Young, and Cliff Williams.
debata

„Vrátim sa. Nikdy som sa necítil lepšie, nikdy som na tom po psychickej alebo fyzickej stránke nebol lepšie a hranie milujem. Uvedomil som si, kto som a čo dokážem. Chcem iba dostať šancu všetkým ukázať, kým som. Domáce väzenie chcem využiť na to, aby som sa zlepšil. Chcem získať späť svoje miesto v kapele, znova koncertovať a zarobiť veľa peňazí,“ uviedol Rudd, ktorého na aktuálnom turné AC/DC nahradil Chris Slade.

Ostatní členovia formácie zatiaľ neoznámili, či bude Slade trvalou náhradou. Rudd sa taktiež vyjadril k budúcnosti AC/DC, pričom podľa neho kapela bude aktívna ešte dlho. „Tieto reči o poslednom turné, to iste. AC/DC nikdy neskončia, Angus (gitarista Angus Young, pozn. SITA) nikdy neprestane hrať. Vždy sme boli kapelou, ktorá dá fanúšikom na každom koncerte všetko, či už dokážeme prežiť niekoľko ďalších dekád alebo nie. Ja si myslím, že to zvládneme, myslím si, že môžeme vydržať dlhšie než The Rolling Stones,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #AC/DC #Phil Rudd #návrat do skupiny