Andrej Šeban má pred sebou koncertnú jeseň

Slovenský hudobník Andrej Šeban v súčasnosti pripravuje niekoľko nových nahrávok. Ako prezradil v rozhovore, s vydaním albumov sa neponáhľa.

31.08.2015 14:00
Andrej Seban Foto:
Andrej Šeban sa pripravuje na turné.
debata

„Ja som v štúdiu veľmi, veľmi často. Mám pripravené tri inštrumentálne albumy, ktoré jemne dokončujem. Ide o hudbu, ktorú som nahral sám, v rámci môjho projektu s názvom Hudba pre nikoho a je to za hranicami všetkých možných očakávateľných vecí. Ďalej pracujem na albume, na ktorom bude pravdepodobne aj spev. Dokončujem však aj jeden záznam koncertu kvarteta Andrej Šeban Band z roku 2014 a okrem toho mám nahratej veľmi veľa ďalšej hudby. Termíny však zatiaľ nemám. Možno to vyjde len na internete, uvidím, ale neponáhľam sa, nie je na to dôvod. Vyjde to vtedy, keď budem mať pocit, že je to hotové,“ objasnil muzikant.

Fanúšikovia a fanúšičky uznávaného gitaristu sa môžu tešiť aj na jesenné koncerty. „S triom, v ktorom pôsobia aj Marcel Buntaj a Martin Gašpar, by sme mali vyraziť na prelome novembra a decembra na krátke turné,“ prezradil Šeban, ktorý však predtým, konkrétne 10. októbra, odštartuje spolu s Richardom Müllerom turné 15 rokov bez Filipa. Počas neho vzdajú česť slávnemu skladateľovi a hudobníkovi Jarovi Filipovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #nahrávky #Andrej Šeban