Kapela Of Mice & Men vystúpi vo Viedni

Koncert, ktorý sa uskutoční 20. októbra v miestnej Arene, bude súčasťou európskeho turné k pripravovanému albumu Cold World.

05.07.2016 09:00
Britain Kerrang! Awards Foto: ,
Austin Carlile z kapely Of Mice & Men.
debata

Americká metalová kapela Of Mice & Men absolvuje na jeseň európske turné, v rámci ktorého zahrá aj v Rakúsku. Koncert vo viedenskej Arene sa uskutoční vo štvrtok 20. októbra. Päťčlenná formácia vyrazí na turné krátko po vydaní štvrtej štúdiovky Cold World, ktorú sa dostane na trh 9. septembra. Z novinky zatiaľ predstavili singel Pain, pričom k nemu už nakrútili aj videoklip. Of Mice & Men odštartujú koncertnú šnúru 30. septembra v Birminghame a neskôr sa okrem spomínanej Viedne predstavia napríklad aj v Glasgowe, Londýne, Paríži, Mníchove, Berlíne či Hamburgu. Turné ukončia 25. októbra v belgických Antverpách.

Skupina Of Mice & Men vznikla v roku 2009 v kalifornskom meste Costa Mesa a jej súčasnú zostavu tvoria Austin Carlile (spev), Phil Manansala, Alan Ashby (obaja gitara), Aaron Pauley (spev, basgitara) a Valentino Arteaga (bicie). Debutovali v marci 2010 eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy The Flood (2011) a Restoring Force (2014). Okrem toho majú na konte aj živú nahrávku Live at Brixton (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #Viedeň #Of Mice & Men