Brian May ruší všetky koncerty, má zdravotné problémy

Šesťdesiatdeväťročný interpret mal v decembri absolvovať jedenásť vystúpení po boku speváčky Kerry Ellis.

23.10.2016 09:00
Brian May sa predstavil po prvý raz na... Foto:
Brian May sa už predstavil aj na Slovensku spolu hviezdou londýnskeho West Endu, speváčkou Kerry Ellisovou a klaviristom Jeffom Leachom.
debata

Muzikant informoval o bližšie nešpecifikovaných ťažkostiach v piatok na svojej oficiálnej webovej stránke. Ako uviedol, už dlhšie bojuje s vážnejším ochorením, pre ktoré sa necíti dobre.

„Čoraz viac bojujem s pretrvávajúcou chorobou, ktorá ničí moju energiu a vôľu. Momentálne sa necítim dostatočne sebavedomo na to, aby som vystúpil na pripravovaných vystúpeniach na takej úrovni, akú všetci očakávame. Nariadili mi, aby som radšej odpočíval a zotavoval sa, než išiel von a riskoval, že skolabujem priamo pri práci, čo by bola tragédia," napísal rodák z Hamptonu, ktorý sa zároveň ospravedlnil priaznivcom za zrušené decembrové koncerty. „Ide o rozhodnutie, nad ktorým som si už dlhšie lámal hlavu, ale nakoniec to bolo nevyhnutné. Som presvedčený, že je oveľa lepšie zrušiť vystúpenia teraz, vrátiť fanúšikom peniaze a dať nášmu tímu šancu znova si naplánovať december. Som zničený, že musím z projektu odstúpiť a neznášam, keď sklamem vás, lojálnych fanúšikov. Úprimne sa všetkým ospravedlňujem," dodal hudobník.

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #koncerty #Brian May