Pozrite si nový klip Adama Ďuricu

Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica zverejnil videoklip k singlu Dovtedy.

24.10.2016 16:00
debata (1)
Tvorcovia nového videoklipu sa tentoraz hrajú predovšetkým s témou mužskej samoty. „Povedali sme si, že spravíme klip s jesennou náladou, kde bude okrem Adama v hlavnej úlohe krajina. Adam mal určitú predstavu už pred nakrúcaním a my sme sa pokúsili ju čo najviac naplniť,“ povedal Urbanec. „Videoklipom sme sa snažili navodiť úplne pohodovú atmosféru, ak by som ju mal vystihnúť dvoma slovami, tak je to mužská samota. S výsledkom som veľmi spokojný,“ dodal Ďurica.
Videoklip nakrúcali v Národnom parku České Švajčiarsko na hranici Nemecka a Čiech, najmä v okolí Tisej, Pravčickej brány a Hřenska. „Prostredie, kde sme sa pohybovali, bolo nádherné. Svojou krásou mi niekoľkokrát zobralo dych. Na každých päťsto metroch sme mohli točiť hodiny záznamu. České Švajčiarsko ponúka veľa krásnych výhľadov a miest, ktoré potešia oči aj dušu,“ podotkol 28-ročný rodák z Nitry.

Okrem príjemného času v prírode však Ďurica so štábom zažili počas dvoch natáčacích dní i niekoľko krušných chvíľ. „Najviac nás vystrašil pes husky, ktorý Adama v klipe na niektorých záberoch sprevádza. Kinley totiž počas natáčania utiekol a hodiny sme ho nevedeli nájsť. To boli chvíle, keď sme sa všetci báli. Našťastie sa pár minút pred poslednou klapkou vrátil a my sme boli opäť v plnom počte,“ prezradil Urbanec.

Text novej piesne pochádza od Vlada Krausza, o hudobnú linku sa postaral sám Ďurica.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Ďurica #Dovtedy