John Mayer čoskoro predstaví nový hudobný projekt

Americký hudobník a spevák John Mayer predstaví vo štvrtok 17. novembra nový hudobný projekt s názvom Love on the Weekend.

12.11.2016 05:00
Na vyhlásení Grammy nechýbal ani John Mayer. Foto: ,
Spevák John Mayer.
debata

Informoval o tom prostredníctvom sociálnych sietí, kde zverejnil obrázok s názvom svojej novinky na ružovom pozadí. Zatiaľ však nie je jasné, čo presne prinesie najnovší materiál 39-ročného interpreta. Ak by to bol singel, ktorý avizoval koncom októbra v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight, bola by to jeho prvá skladba od coververzie piesne XO speváčky Beyoncé z roku 2014. Muzikant okrem toho pracuje na svojej ďalšej štúdiovke, ktorá by sa mala údajne volať The Search for Everything.

John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov – Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a Paradise Valley (2013), z ktorého pochádza aj duet s Katy Perry s názvom Who You Love. Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Podarilo sa mu získať sedem cien Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #John Mayer #Love on the Weekend