RTVS odštartovala v Bratislave sériu vianočných koncertov

V Bratislave sa vo štvrtok začali Vianočné koncerty s RTVS. Na podujatí s názvom Československý vianočný koncert už vystúpili Elán, Robo Grigorov, Jiří Korn, Jana Kirschner, Symfonický orchester Slovenského rozhlasu či Big Band Českého rozhlasu.

03.12.2016 12:00
Korben Dallas autor foto Matej Kukucka Foto:
Jednou z kapiel, ktorá sa na koncertoch predstaví, je aj slovenská skupina Korben Dallas.
debata

V pondelok 5. decembra sa o 18:00 v Komornom štúdiu bude konať verejná nahrávka rozhlasovej talkshow Adely Banášovej Silvestrovské Spojky. Medzi hosťami budú zlatý olympijský medailista z Ria Matej Tóth a speváčka Katka Knechtová. Reláciu odvysielajú v Rádiu Slovensko.

V stredu 14. decembra bude vo Veľkom koncertnom štúdiu oslavovať svoje dvanáste narodeniny Rádio_FM. Zablahoželať mu prídu Para a priatelia a formácia Fresh Out Of The Bus.

Vianočný koncertný program vyvrcholí 16. decembra vo Veľkom koncertnom štúdiu koncertom z cyklu Slovensko Advent 2016, ktorý bude venovaný jednej z najvýznamnejších osobností slovenskej kultúry, hudobnému skladateľovi Svetozárovi Stračinovi. V programe sa predstavia Symfonický orchester Slovenského rozhlasu, spevácky zbor Lúčnica a Detský a dievčenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu. Koncert uvedú v Rádiu Slovensko a tiež na Dvojke.

Na Vianočných koncertoch sa okrem spomínaných predstavia napríklad aj Lisa Simone, Hex, Puding Pani Elvisovej, Diego, Korben Dallas, Saténové ruky, SĽUK spolu s terchovskou Ťažkou muzikou a mnohí ďalší. Kompletný program je dostupný na webstránke rtvs.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #RTVS #Korben Dallas #Svetozár Stračina #Vianočné koncerty