St. Vincent plánuje vydať na budúci rok nový album

Tridsaťštyriročná interpretka to uviedla v rozhovore pre januárové číslo amerického mesačníka Guitar World.

23.12.2016 07:00
Hudobníčka Annie Clark, ktorá vystupuje pod... Foto: ,
Hudobníčka Annie Clark, ktorá vystupuje pod pseudonymom St. Vincent.
debata

„Mala som čas zvoľniť a uvažovať o veciach. Nebol to klasický cyklus – turné, album, turné, album, aký som zažívala ostatných desať rokov. Myslím, že to bude ten najhlbší a najodvážnejší album, aký som doteraz nahrala,“ prezradila speváčka. „Myslím, že len hudba, ktorá hovorí o skutočných veciach, môže uspieť,“ dodala.

Hudobníčka nedávno prezradila, že sa postarala o soundtrack krátkometrážneho filmu Come Swim, ktorý režírovala jej partnerka, herečka Kristen Stewart. Snímka, ktorú nakrútila v rámci projektu Shatterbox Anthology spoločnosti Refinery29, bude mať premiéru v januári na filmovom festivale Sundance.

St. Vincent, vlastným menom Anne Erin Clark, začínala ako členka formácie The Polyphonic Spree. Prvý sólový album Marry Me vydala v roku 2007 a nadviazala naň počinmi Actor (2009), Strange Mercy (2011), Love This Giant (2012), ktorý nahrala s Davidom Byrnom, a St. Vincent (2014). Poslednú menovanú nahrávku vyhlásili týždenník New Musical Express (NME), portál Gigwise.com či denník The Guardian za album roka 2014. Štúdiovka hudobníčke vyniesla cenu Grammy a nomináciu na BRIT Award.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #St. Vincent