Ed Sheeran odkazuje fanúšikom: Nová hudba príde v piatok

Anglický spevák a hudobník Ed Sheeran plánuje v piatok predstaviť novú tvorbu. Dvadsaťpäťročný interpret o tom informoval prostredníctvom krátkeho videa, ktoré zverejnil na sociálnych sieťach. V príspevku sedí na pohovke a v rukách drží papier s nápisom „Nová hudba príde v piatok!!“.

03.01.2017 07:00
Ed Sheeran Foto: ,
Spevák Ed Sheeran sa nedávno vrátil na sociálne siete po ročnej prestávke.
debata (1)

Spevák sa nedávno po ročnej prestávke vrátil na sociálne siete. Na svojom oficiálnom konte na Facebooku, Twitteri a službe Instagram má od decembra namiesto profilových fotografií bledomodrú farbu. Skladateľka Amy Wadgeová nedávno prezradila, že Sheeran plánuje čoskoro vydať svoj tretí album, na ktorom spolupracovala. „Album je hotový,“ vyjadrila sa pre BBC Newsbeat. Bližšie informácie o nahrávke zatiaľ nie sú známe.

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2014 uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľká Británia #novinka #spevák #album #sociálne siete #Ed Sheeran