Céline Dion prispeje na soundtrack filmu Kráska a zviera

Snímka bude novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991.

20.01.2017 16:00
Speváčka Celine Dion pózuje v zákulisí. Foto: ,
Speváčka Celine Dion.
debata

Štyridsaťosemročná interpretka nahrá pre novinku skladbu How Does A Moment Last Forever. Dion sa podieľala aj na spomínanom pôvodnom filme, keď spolu s Peabom Brysonom naspievala singel Beauty and the Beast. „Som nadšená, pretože môžem oznámiť, že nahrám úplne novú skladbu How Does A Moment Last Forever pre film Kráska a zviera spoločnosti Disney. Bola som súčasťou pôvodnej snímky a bol to magický zážitok. Je pre mňa skutočnou poctou, že môžem byť opäť súčasťou tohto filmu,“ uviedla speváčka prostredníctvom služby Instagram.

How Does a Moment Last Forever napísali Tim Rice a Alan Menken, ktorý je spoluautorom menovanej piesne Beauty and the Beast. Tú pre nový film nahrajú Ariana Grande a John Legend.

Nové spracovanie Krásky a zvieraťa režíroval Bill Condon, v hlavných úlohách sa predstavia Emma Watson a Dan Stevens. Okrem nich si v novinke zahrali aj Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca, pričom soundtrack vyjde o šesť dní skôr.

debata chyba
Viac na túto tému: #Céline Dion #Kráska a zviera