Kapela Interpol vystúpi počas leta vo Viedni, v Prahe či Budapešti

Americká rocková kapela Interpol absolvuje od 9. augusta do 9. septembra európske turné, v rámci ktorého sa predstaví aj v Českej republike, Rakúsku a Maďarsku.

24.01.2017 10:51
Interpol Foto:
Skupina Interpol si na turné zaspomína na debutový album Turn On The Bright Lights, ktorý vydali v auguste 2002.
debata

Koncertnú šnúru, na ktorú sa vydajú pri príležitosti 15. výročia vydania ich debutovej štúdiovky Turn On The Bright Lights (2002), odštartujú 9. augusta v pražskom Lucerna Music Bare, odkiaľ sa na druhý deň presunú do viedenskej Areny. V Budapešti sa predstavia 15. augusta v rámci festivalu Sziget. Interpol okrem toho zavítajú aj do Rumunska, Srbska, Nemecka, Holandska, Francúzska či Veľkej Británie.

Interpol vznikli v roku 1997 v New Yorku. V kapele v súčasnosti pôsobia v zostave Paul Banks (gitara, spev), Daniel Kessler (gitara, vokály), Sam Fogarino (bicie) a tiež koncertní hudobníci Brandon Curtis (klávesy) a Brad Truax (basgitara). Formácia vydala spomínaný prvý album Turn On The Bright Lights v auguste 2002. Po ňom nasledovali štúdiovky Antics (2004), Our Love To Admire (2007), Interpol (2010) a El Pintor (2014). Na konte majú tiež sedem EP nahrávok. V roku 2018 plánujú vydať ďalšiu štúdiovku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Interpol #Budapešť #turné #Viedeň #Turn On The Bright Lights