James Blunt vystúpi na jeseň v Rakúsku, a to rovno dvakrát

Anglický spevák a skladateľ James Blunt absolvuje od 12. októbra do 25. novembra európske turné k jeho pripravovanému albumu The Afterlove. V rámci neho sa predstaví aj v Rakúsku, kde odohrá dva koncerty.

25.01.2017 07:00
James Blunt Foto: ,
James Blunt absolvuje turné k jeho pripravovanému albumu The Afterlove.
debata

Rodák z Tidworthu najprv vystúpi 31. októbra vo viedenskej Stadthalle odkiaľ sa na druhý deň presunie do Salzburgu, kde odohrá koncert v miestnej Salzburgarene. Počas koncertnej šnúry sa predstaví aj v Nemecku, Belgicku, Francúzsku či Veľkej Británii.

Spomínaná nahrávka by sa mala dostať na trh 24. marca. Ako však spevák informoval prostredníctvom svojich oficiálnych účtov na sociálnych sieťach, predobjednať sa bude dať už od piatka 27. januára. V tom čase sa budú dať kúpiť už aj vstupenky na spomínané koncerty. Štyridsaťdvaročný interpret tiež na piatok avizoval predstavenie novej hudby.

Bývalý vojak James Blunt vydal prvý album Back To Bedlam v roku 2004. Štúdiovka sa stala vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež počiny All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a Moon Landing (2013). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #turné #Viedeň #jeseň #salzburg #James Blunt #The Afterlove