Skupina Young Fathers zverejnila skladbu z filmu T2 Trainspotting

Škótska skupina Young Fathers zverejnila skladbu Only God Knows, na ktorej sa podieľal aj Leith Congregational Choir. Novinka je súčasťou soundtracku filmu T2 Trainspotting.

25.01.2017 12:00
Young Fathers Foto: ,
Formácia Young Fathers prispela do snímky celkovo šiestimi skladbami, okrem Only God Knows sú to aj Low, No Way, Dare Me, Get Up a Rain or Shine.
debata

Pokračovanie kultového filmu Trainspotting (1996) uvedú do slovenských kín 16. februára. Formácia prispela do snímky celkovo šiestimi skladbami, okrem Only God Knows sú to aj Low, No Way, Dare Me, Get Up a Rain or Shine. Posledné dve menované sa spolu s Only God Knows dostali aj na oficiálny soundtrack, na ktorom sa nachádzajú aj piesne od interpretov ako Wolf Alice, Frankie Goes to Hollywood, Underworld, The Clash, Blondie alebo Queen.

Novú skladbu si môžete vypočuť tu.

Na snímke T2 Trainspotting opäť spolupracovali režisér Danny Boyle a scenárista John Hodge, ktorí stáli aj za pôvodným filmom. V novinke sa predstavia Ewan McGregor, Ewen Bremner, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Kelly Macdonald či James Cosmo, ktorí si zahrali aj v prvom filme.

Young Fathers vznikli v roku 2008. Vo svojej tvorbe miešajú hip-hop, pop a r'n'b. V januári 2014 vydali debutový album Dead, za ktorý dostali Mercury Prize. V apríli 2015 ponúkli druhú štúdiovku White Men Are Black Men Too. Okrem toho majú na konte aj EP nahrávky Tape One (2011) a Tape Two (2013). V zostave pôsobia Alloysious Massaquoi, Kayus Bankol a ‚G‘ Hastings.

debata chyba
Viac na túto tému: #soundtrack #Young Fathers #T2 Trainspotting #Only God Knows