Helena Vondráčková nakrútila klip Ženská pomsta

Klip a titulná pieseň k filmu Ženská pomsta budú súčasťou nového štúdiového albumu.

03.08.2020 11:44
debata (1)
Nový videoklip Heleny Vondráčkovej.

Helena Vondráčková natočila klip k titulnej piesni pripravovanej českej komédie Ženská pomsta. Pieseň zaradila aj na svoj nový album, ktorý plánuje vydať začiatkom septembra.

Premiéra novej českej komédie Ženská pomsta sa blíži tak isto ako aj vydanie nového štúdiového albumu Heleny Vondráčkovej. V klipe k titulnej piesni autorov Leška Wronku a Petra Šišku ponúka Helena Vondráčková hlavným hrdinkám rôzne možnosti pomsty neverným manželom. „V štúdiu vládla fantastická atmosféra a myslím, že sa preniesla aj do samotného klipu k piesni,” komentuje klip Vondráčková.

„Videoklip k piesni je veľmi príjemnou pozvánkou do kina, a hoci dej filmu neprezradzujeme, ukázali sme mnoho humorných situácií, ktoré v ňom uvidíte,” dopĺňa režisér klipu David Beránek.

Okrem titulnej piesne sa v českej komédii, ktorú režíroval Dušan Rapoš, objaví Helena Vondráčková aj v úlohe zdravotnej sestry, ktorá sekunduje Pavlovi Zedníčkovi. Vedľa hlavných hrdinov Mahuleny Bočanovej, Jany Paulovej, Evy Vejmělkovej, Miroslava Etzlera, Petra Rychlého a Roberta Jaškówa vo filmovej novinke hrajú Jakub Kohák, Dana Morávková, Adam Mišík, Tomáš Kraus, Michal Kavalčík a Dominika Myslivcová.

O tom, ako Ženská pomsta môže byť sladká sa diváci budú môcť presvedčiť v kinách od 10. septembra 2020.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #klip #Helena Vondráčková #Ženská pomsta