Nela Pocisková má nový duet. Viete s kým spieva o láske, ktorú rozdeľuje vek?

Nela Pocisková so svojím tímom pracuje nepretržite na nových skladbách. Z pripravovaného albumu už postupne predstavila skladby Bez teba, Prvá, posledná, Nie som tá a Jeden šansón o dvoch umývadlách. Ich žánrovú pestrosť dopĺňa novinkou Magnet, ktorú naspievala spolu s hosťujúcim spevákom Yaelom.

04.07.2022 17:00
Nela Pociskova Foto:
Nela Pocisková stavila v novinke Magnet na letnú náladu.
debata (1)

Letná tanečná nálada skladby dokonale dokresľuje text, ktorý sa zaoberá možným vzťahom staršej ženy a mladšieho muža. Vznikla na základe Nelinho nápadu, ktorý do konečnej podoby hudobne a textársky s producentom Andrejom Hruškom dopracovali Matej Mikloš a Zuzana Mikulcová. Text a hudobnú linku svojho partu doplnil Matúš Kolárovský známy ako Yael.

„To, že sa staršia baba zamiluje do ‚zajačika‘ sa deje už bežne a všade okolo nás. Aj nám pribúdajú roky, tak sme skúsili zistiť, čo to spôsobuje. Silné iskrenie, ktorým to vždy začína, sme chceli dostať aj do skladby, a preto sme sa rozhodli na spoluprácu osloviť niekoho z mladých spevákov. V hre boli Marko Damian a Yael, ktorých tvorbu poznám a páči sa mi. Úplne náhodou som sa v tom čase na jednom nakrúcaní stretla s Yaelom, súhlasil so spoluprácou, prišiel do štúdia a za hodinu a pol všetko napísal a nahral,“ povedala o vzniku skladby a spolupráci Nela.

Skladbu Magnet nahrali a zaranžovali Matej Maximilián Mikloš a Andrej Hruška. S vokálmi Nele a Yaelovi pomáhali Zuzana Mikulcová a Lucia Ščigulinská. Videoklip vznikal v už osvedčenom kreatívnom tíme okolo režiséra Richarda Raimana. A aj keď neplánovane, opäť vznikol na jeden záber, bez strihov. To si vyžiadalo dokonalú prípravu a súhru, ktorú všetci zvládli pomerne rýchlo. Odrazilo sa to aj na pohodovej atmosfére samotného videoklipu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková