Zaz odkazuje slovenským fanúšikom, že jej koncert bude emotívna párty

Francúzka Isabelle Geffroy, ktorú celý svet pozná pod umeleckým menom ZAZ, príde aj do Bratislavy osobne predstaviť svoj ostatný album ISA v rámci Organique Tour. Hosťom koncertu bude slovenská speváčka a autorka Tamara Kramar. Východoeurópsku časť Organique Tour odštartuje 2. júna práve v bratislavskej NTC Aréne. TASR o tom informoval PR manažér Ján Kakaščík.

02.06.2023 11:00
ZAZ spevacka YANN ORHAN Foto:
Francúzska speváčka ZAZ vystúpi na Slovensku.
debata

ZAZ po krátkom oddychu doma a nahrávaní nových skladieb pokračuje ďalšími 11 koncertmi po štátoch východnej Európy a špeciálne Slovákom odkazuje: „Príďte, bude to skvelé, mám šialene dobrých hudobníkov, technický tím, ktorý robí skvelú šou. Bude to párty s emotívnymi momentmi a hlavne bláznivými stretnutiami.“

Na koncerte v Bratislave privíta aj zaujímavého hudobného hosťa, síce z anglického Brightonu, ale rodáčku z Bratislavy, skladateľku a speváčku Tamaru Kramar.

Kramar vydala svoj prvý singel So Sweet v lete 2021, začiatkom roka 2022 jej Hey Pretty Girl odpremiérovali na BBC Radio Introducing a neskôr sa dokonca stala piesňou dňa. Minulý rok zároveň ukončila vysokoškolské štúdium a získala aj cenu objav roka na Radio_Head Awards.

ZAZ spevacka YANN ORHAN Čítajte viac Francúzska speváčka Zaz získala plaketu za päť miliónov predaných albumov

V súčasnosti už na koncertoch propaguje debutové EP Bachelor, z ktorého skladby určite zaznejú aj v NTC Aréne: „Na koncert sa veľmi teším. ZAZ registrujem a nikdy by mi nenapadlo, že by som s ňou mohla zdieľať pódium. Vnímam to ako výbornú príležitosť predstaviť sa pred medzinárodne úspešnou umelkyňou a vyskúšať si koncert v aréne pred tisíckami ľudí.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zaz