Lisa Renee Jonesová - Sama sebou. Pokračuje šteklivá trilógia pre moderné ženy

Sama sebou je vzrušujúci príbeh od prvých strán. Pokračovanie celosvetovo úspešnej erotickej trilógie, o ktorej americkí kritici tvrdia, že sa v nej mieša Päťdesiat odtieňov sivej a Základný inštinkt.

18.03.2014 07:00
debata

Autorka veľmi rafinovane podsúva čitateľom napätie, prekvapenia i odhalenia, takže vám nezostáva nič iné, len čítať ďalej, aby ste sa dopátrali k odpovedi na neodbytnú otázku: ako to je s tajomnou Rebeccou a jej denníkom? A táto otázka vás bude zožierať ešte poriadne dlho…

V prvej časti Keby som bola tebou nájde mladá učiteľka Sara denník akejsi Rebeccy. Neodolá, nakukne doň a nájde v ňom šteklivé opisy ľúbostnej aféry s neznámym mužom. Začne po Rebecce pátrať…v druhej časti Sama sebou sa posúvame ďalej.

zväčšiť Lisa Renee Jonesová - Sama sebou Foto: Ikar
Lisa Renee Jonesová - Sama sebou Lisa Renee Jonesová - Sama sebou

Sara sa krok za krokom približuje k odpovedi na otázku, čo sa s stalo s tajomnou Rebeccou. Jej život je o čosi zaujímavejší ako pokojná kariéra učiteľky, ktorou bola predtým, ale tiež nebezpečnejší a až príliš sa začína podobať na príbeh Rebeccy z nájdeného denníka. A ten je v očiach Sary čoraz zlovestnejší a znepokojivý.

Sara stále pátra po záhadnej Rebecce, autorke tajomných erotických denníkov, ktoré ju uchvátili, ale i vystrašili. Mučivo túži uspokojiť požiadavky nového šéfa a čoraz väčšmi sa zamotáva do vášnivého zväzku s búrlivým a charizmatickým umelcom Chrisom Meritom.

Teraz však Sara musí čeliť aj minulosti a tá ju prenasleduje rovnako neúnavne ako Rebeccin rukopis. Zakotví v bezpečnom náručí milovaného muža a prezradí mu svoje najintímnejšie tajomstvá. Jej najstrašnejšie predstavy sa stanú skutočnosťou. Nie je však pocit bezpečia len ilúziou? Možno sa všetko obráti naruby, keď konečne vyjde na povrch pravda o Rebecce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Lisa Renee Jonesová - Sama sebou