Lavagance a DJ B-Complex vynovili skladbu Gabriel

Slovenská kapela Lavagance zverejnila lyric video k remixu skladby Gabriel. O vynovenú verziu piesne sa postaral DJ B-Complex. Pod video, obsahujúce nové, ale aj staršie zábery, ktoré formácia použila v originálnom klipe k piesni Gabriel, sa podpísal Tom Lobb.

15.04.2014 05:00
lavagance Foto:
Skupina Lavagance
debata

„Tom je šikovný mladý muž, ktorý nám a Marekovi Rakovickému pomáha už aj ako štúdiový zvukár v rámci Lvgnc Studios. Jeho video sa nám veľmi páči, s obrazom sa to hneď lepšie počúva, korešponduje to a spolupracuje. Je to také low-budgetové potešenie, snáď aj pre našich fanúšikov, aj pre fanúšikov B-Complexa,“ povedali členovia Lavagance, ktorí si s kolegom veľmi dobre rozumejú.

„B-Complexa sme ohľadom remixu nemohli neosloviť. Je to majster svojho umenia a my sme veľmi radi, že sme urobili niečo spoločné. Prišlo to vcelku prirodzene, žiadny kalkul alebo deal, ale obojstranné sympatie a vôľa urobiť spolu niečo dobré a zaujímavé. Aj on aj my pôsobíme každý vo vlastnom štúdiu, takže sa vieme navzájom určite posúvať a vzájomne si pomôcť. Naše stretnutia sú vždy plné, veľavravné, veľa sa bavíme a zabávame a otvárame si navzájom dvere medziľudské i štúdiové,“ vyjadrili sa hudobníci.

S výsledkom práce je spokojný aj samotný B-Complex. „Je to super vec a pokúsil som sa dostať ju do inej polohy. Trvalo celkom dlho, kým som dokončil finálnu verziu, keďže som práve riešil sťahovanie a hľadal som priestor pre štúdio. Medzitým, žiaľ, za svojím Gabrielom odišiel jeden z mojich kamarátov, tak by som mu týmto remix rád venoval,“ uviedol.

Manažér kapely Mário Smashing prezradil, že skladba Gabriel sa dočká aj ďalšej prerábky. „Fanúšikov Gabriela určite poteší informácia, že Lavagance sa k tejto skladbe nevracia naposledy. Singel sa dočká ešte minimálne jednej zaujímavej obmeny. Akej, to prezradíme už čoskoro. Okrem toho prinesie Lavagance do konca toho roka ešte niekoľko prekvapení, na ktoré sa už teraz veľmi tešíme,“ dodal.

Lavagance je indierocková kapela na čele so spevákom Marekom Rakovickým. Na konte má nahrávky ako Orthodox Experience (2007), Back to Attraction (2006), Divine Darkness (2009) či I Like This Temper (2009) a spoluprácu s britským producentom Eddiem Stevensom. Skupina si vyskúšala rolu predskokanov na koncertoch Depeche Mode alebo Mando Diao.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lavagance #B-Complex #remix #Gabriel