Duo Erik Axl Sund sa v piatok predstaví na Bibliotéke

Švédska dvojica spisovateľov Erik Axl Sund sa v piatok 7. novembra predstaví v Bratislave v rámci medzinárodného knižného veľtrhu Bibliotéka.

04.11.2014 09:00
Erik Axl Sund Foto:
Erik Axl Sund
debata

Jerker Eriksson a Hakan Axlander Sundquist, ktorí majú na konte napríklad triler Havranie dievča (2010), prídu s novinkou Plameň túžby. Stretnutie sa bude konať v kaviarni Panta Rhei o 16. hodine.

Na spomínanom mieste budú mať návštevníci a návštevníčky možnosť vidieť a počuť aj ďalších hostí, ktorými budú Kamil Peteraj, Adriana Macháčová, Róbert Dyda, Andrea Coddington, Tamara Heribanová, Rasťo Piško či Jozef Karika. Besedy bude viesť Dado Nagy. Bibliotéka sa bude konať od 6. do 9. novembra v bratislavskej Inchebe. Ďalšie informácie o programe je možné nájsť na webstránke www.incheba.sk.

Kniha Plameň túžby je druhou časťou trilógie rozprávajúcej príbeh Victorie Bergmanovej, ženy v strednom veku, ktorú v detstve týrali a zneužívali. Erik Axl Sund pripravujú aj ďalšiu trilógiu Melancholia, z ktorej zatiaľ vyšiel prvý diel Glass Bodies (2014). Venujú sa aj hudbe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bibliotéka #Erik Axl Sund #severská detektívka