Jennifer Probstová - Hľadanie vytúženého dňa. Nájdu mu ženu jeho snov?

Nová séria od Jennifer Probstovej, ktorá zabodovala u slovenských čitateliek manželskou milionárskou sériou. „Svieža, zábavná a sexi,“ zhodnotili USA Today knihy J. Probstovej, ktorú doslova zbožňujú.

13.03.2015 07:00
debata

Prvý diel s názvom Hľadanie vytúženého dňa rozpráva o Kate Seymourovej, ktorá je stelesnením romantickej komediálnej hrdinky. Všetko sa krúti okolo zoznamovacej agentúry, jej zamestnankýň a klientov, ktorých spája túžba po porozumení, láske a vášni.

„5 hviezdičiek. Táto kniha je plná emócii a chytí vás za srdce.“
Sizzling Book Club .<>

Jennifer Probstová - Hľadanie vytúženého dňa Foto: Ikar
Jennifer Probstová - Hľadanie vytúženého dňa Jennifer Probstová - Hľadanie vytúženého dňa

V malebnom mestečku Verily v tesnom susedstve NewYorku sa Kate a jej dvom najlepším priateľkám a spoluzakladateľkám zoznamovacej agentúry Kinnections nesmierne darí. No Kate nie je len úspešnou majiteľkou agentúry. Do vienka dostala neobyčajný dar, dotyk, vďaka ktorému s neochvejnou istotou odhalí, či to, čo vzniká medzi dvomi ľuďmi, je láska. Pocíti ho, keď sa dotkne záhadnej knihy ľúbostných zaklínadiel vo svojom obľúbenom antikvariáte… a s ešte väčšou silou, keď stretne Slada Montgomeryho, takmer vo všetkých smeroch úžasného a sexi rozvodového právnika.

Slade jedného dňa vtrhne do Kinnections, pretože sa obáva, že praktiky agentúry sú pochybné a ublížia jeho sestre, Katinej najnovšej klientke. Jediný spôsob, ako presvedčiť tohto zarytého cynika, že agentúra nie je organizovanou bandou sobášnych podvodníčok a že láska nie je prelud, je nájsť mu ženu jeho snov.

Podarí sa Kate udržať ich vzájomný vzťah v hraniciach vymedzených zmluvou, keď ju už pri prvom stretnutí nesmiernou silou zasiahne vzrušujúca energia ich vzájomnej príťažlivosti? Alebo sa azda nakoniec aj majiteľka zoznamovacej agentúry zoznámi s mužom svojich snov? Probstová je jednou z najlepších súčasných autoriek šteklivých romancí, napísali Under the Covers. Dokazuje to aj novinka Hľadanie vytúženého dňa, pri ktorej vás čaká absolútny relax, pohoda, veľa smiechu a romantiky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #knižná novinka #Ikar #Jennifer Probstová